Nie wiem czy już widzieliście, czy jeszcze nie lub czy obejrzycie dopiero w poniedziałek, ale chcę Wam powiedzieć, że to chyba najpiękniejszy odcinek tego serialu jaki do tej pory widziałam, był wzruszający, troszkę zabawny, nie był przesłodzony, wręcz końcówka trochę smutna, ale jednocześnie taka spontaniczna, Marek zachował się bosko, a Ulka nie jest mu obojętna!! Na pewno!! Nie mówię, że ją zaraz kocha i jeszcze tego nie wie, aczkolwiek przy Uli staje się kimś zupełnie innym, zapomina się, brnie w to choć nie robi tego z powodu udziałów, tylko żeby nie robić jej przykrości, dopiero jak wszystko sobie przemyśli i Seba po raz 100 przypomni mu dlaczego on ją właściwie zwodzi, zaczyna żałować, a jednak robi to dalej!! Już niedługo wszystko wyjdzie na prostą, pozostaje nam tylko czekać i oglądać, czekać i oglądać itd. ;P Jeśli macie możliwość to obejrzyjcie 1x149 wcześniej, NAPRAWDĘ warto!! ~~pozdrawiam wszystkich Brzydulo-MANIAKÓW!!
widziałam, mi również się podobał. Obejrzyj sobie zwiastun do 150 odcinka to Twój entuzjazm trochę opadnie ;)
No własnie ja nie wiem jak to jest. Tu ją rysuje ze plecami z tym Sebastianem, a tu przy niej zachowuje się jakby mu na maxa zależało. W sumieto jak spędza z nią tyle czasu to dlaczego miałby się w niej nie zakochać? W końcu ważne jest to, co jest w środku, a Ula wyjątkowa jest :)
PS. O co kaman z tymi akcjami? ;D