BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57903
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

Brzydulo wroc!

ocenił(a) serial na 10

Dlaczego TVN pozwala na emicje tej całej Majki,a nie Brzydule.W Brzyduli cos sie działo i byli piekniejsi bohaterowie.TVN niech to pusci.W-11 teraz tylko jest fajne dla mnie na TVN-IE.

ocenił(a) serial na 10
ola_97_filmweb

No właśnie. A żadnych nowych informacji w sparawie kontynuacji nadal nie ma. A może napisać by jaąś petycję czy coś? Ktoś wie, jak to zrobić?

ocenił(a) serial na 1
monika_2601

Już Ci mowie:
1) specjalnie dla ciebie wstrzymali produkcje,gdy zobaczyli twoi avatar i wiek w nicku...
2)moze dlatego ze ten serial jest zjebany<tania podróbka wersji serialu amerykańskiego->ktory jeszcze ujdzie>
3)taka sama podróba jak niania
4)"Piękni aktorzy" ciekawe którzy...
5)jestes typowa nastolatka kochajaca zmierzch itd wiec wybacz ale nie bede mily dla dzieci w internecie

PS Przekaz rodzicom zeby wyłaczyli ci internet,gdyz jestes jeszcze zbyt niedojrzała...

ocenił(a) serial na 10
pitixpl

No i po co te złośliwości? Dla twojej informacji wersja amerykańska nie jest prototypem. Człowieku opanuj się, nie szkoda ci czasu na pisanie bezsensownych głupot, które tylko zaśmiecają forum?

monika_2601

Ale od amerykanów zdobyli licencję na kręcenie BrzydUli w Polsce (mimo, że prototypem była wersja wenezuelska bodajże).

ola_97_filmweb

Dodam tylko, że teraz TVN tej licencji już nie ma i założę się, że gdyby mogli to kontynuowaliby Brzydulę i tak do usranej śmierci, może po jakiś 1000 odcinkach by odpuścili.

ocenił(a) serial na 10
idasiek

No ale podobno starają się o licencję na kontynuację. W każdym razie jakiś czas temu było o tym głośno. A co teraz? Może ty wiesz coś o tym?

ocenił(a) serial na 9
monika_2601

Brzydula była świetna. Dużo mówili o tym, że wznowią ale po Majce, ale teraz to już nic nie wiem. Zależałoby mi na tym, żeby kontynuować Brzydulę. Sczególnie, że Viola była świetna.

P.S. pitixpl WAL SIĘ

ocenił(a) serial na 10
AnnieArashi

To może napisalibyśmy jakąś petycję do TVN? Co wy na to?

ocenił(a) serial na 9
monika_2601

Myślicie, że to coś by dało .... ?

ocenił(a) serial na 10
AnnieArashi

Pewnie nie, ale spróbować można. Tylko do kogo właściwie trzeba by ją wystosować? Do TVN? Chyba, nie? To co, próbujemy?

ocenił(a) serial na 1