Dlaczego TVN pozwala na emicje tej całej Majki,a nie Brzydule.W Brzyduli cos sie działo i byli piekniejsi bohaterowie.TVN niech to pusci.W-11 teraz tylko jest fajne dla mnie na TVN-IE.
No właśnie. A żadnych nowych informacji w sparawie kontynuacji nadal nie ma. A może napisać by jaąś petycję czy coś? Ktoś wie, jak to zrobić?
Już Ci mowie:
1) specjalnie dla ciebie wstrzymali produkcje,gdy zobaczyli twoi avatar i wiek w nicku...
2)moze dlatego ze ten serial jest zjebany<tania podróbka wersji serialu amerykańskiego->ktory jeszcze ujdzie>
3)taka sama podróba jak niania
4)"Piękni aktorzy" ciekawe którzy...
5)jestes typowa nastolatka kochajaca zmierzch itd wiec wybacz ale nie bede mily dla dzieci w internecie
PS Przekaz rodzicom zeby wyłaczyli ci internet,gdyz jestes jeszcze zbyt niedojrzała...
No i po co te złośliwości? Dla twojej informacji wersja amerykańska nie jest prototypem. Człowieku opanuj się, nie szkoda ci czasu na pisanie bezsensownych głupot, które tylko zaśmiecają forum?
Ale od amerykanów zdobyli licencję na kręcenie BrzydUli w Polsce (mimo, że prototypem była wersja wenezuelska bodajże).
Dodam tylko, że teraz TVN tej licencji już nie ma i założę się, że gdyby mogli to kontynuowaliby Brzydulę i tak do usranej śmierci, może po jakiś 1000 odcinkach by odpuścili.
No ale podobno starają się o licencję na kontynuację. W każdym razie jakiś czas temu było o tym głośno. A co teraz? Może ty wiesz coś o tym?
Brzydula była świetna. Dużo mówili o tym, że wznowią ale po Majce, ale teraz to już nic nie wiem. Zależałoby mi na tym, żeby kontynuować Brzydulę. Sczególnie, że Viola była świetna.
P.S. pitixpl WAL SIĘ
Pewnie nie, ale spróbować można. Tylko do kogo właściwie trzeba by ją wystosować? Do TVN? Chyba, nie? To co, próbujemy?