BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57901
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

Ja uwazam ze on jest jednym z najprzystoniejszych polskich aktorow, jego talent dlugo sie marnowal.Tylko on mogł zgrac Marka, nikogo bym niewidziala w tej roli jak tylko Filipa Bobeka.

A wy jak uwazacie???

lara_croft12342

Zgadzam się z tobą, Filip Bobek idealnie nadaje się do roli Marka. Jest przystojny a w dodatku to świetny aktor.

Rose92

ja sie nie zgodzę. O ile Filip w kwestii wyglądu może i pasuje na Marka to jeśli chodzi o grę to do rewelacji mu daleko. Znacznie lepiej są zagrane postaci Pshemko i Alexa.

taa, dobra, możecie się teraz oburzać, whatever.

_Anika_

nie oburzę się ponieważ każdy może mieć odmienne zdanie, po prostu jedni wyrażaja to w normalny sposób a drudzy jadą jak po łysym koniu. to czy jest dobrym aktorem czy nie to zdanie względne. dla jednych będzie dobrym aktorem, dla innych nie.

Rose92

"jadą jak po łysym koniu" - mam nadzieje że to się do mnie nie odnosiło. Po nikim nie jechałam (tylko mówiłam co myślę), a już na pewno nie po łysym koniu ;)

_Anika_

to nie odnosiło się do ciebie tylko napisałam tak przykładowo. już wiele wypowiedzi czytałam więc taki jest mój wniosek.

Rose92

ja tez już sporo czytałam i doskonale wiem co masz na myśli.

ocenił(a) serial na 10
_Anika_

O, tak, Filip Bobek mi się bardzo w tej roli podoba - przystojny aktor. Ale jeśli chodzi o Brzydulę, wolę na pewno Pshemko (choć nie pod względem wyglądu, haha).

ocenił(a) serial na 6
_Anika_

Marek - Filip jest wg mnie super obsadzeniem ;)
a swoją droga to do Pshemka nikt się nie umywa ;)... no może VioleTTa :P

użytkownik usunięty
lara_croft12342

Facecik przypomina mi kurczaka. Kurczęca muskulatura, cienka szyjka i malutkie usteczka w kształcie dzióbka. Cip, cip, kurka.

użytkownik usunięty

Aha, zapomniałam dodać, że do roli tego palanta pasuje idealnie.

bo tobie to pewnie tylko wymuskani kulturyści się podobają. Filipowi pasuje taki wygląd a nie inny.