Julia to była dziewczyna Marka (jeszcze przed Paulą) a obecnie pracuje w firmie jako dyrektor do spraw reklamy... czy czegoś tam (sorry ale nie pamiętam dokładnie) ;)
Julia jest specjalistka od PR-u. Z Markiem znaja sie z czasów uczelnianych.
Ja mam takie pytanko do tych ktorzy ogladali wersje kolumbijska czy Julia jest odpowiednikiem kolumbijskiej Cataliny?? Tej co Betty zabrała na wybory miss i pomogła jej w przemianie??
Marek ją ściągnął z Londynu, gdzie pracowała, żeby zajęła się PR-em jego firmy. Ponoć jest w tym dobra, ma poprawić wizerunek firmy np. w prasie. Paulina też ją lubi, ale Alex coś nie bardzo.
Nie mogę uwierzyć, że to jest Magdalena Mielcarz, nie poznałam jej w tej fryzurze, no i lepsza już z niej aktorka. No chyba, że to nie ona ?
Tak to Magda Mielcarz. a co do alexa, to chyba on cos z nia namieszal w przeszlosci i dlatego ja unika
A mi wydaje się, że Alex podkochiwał się w Julii, jak była ona jeszcze z Markiem. Zapewne bawiło ją, że taki typ jak Alex totalnie przy niej miękł. Pewnie odrzuciła jego zaloty i dlatego teraz Alex nie ma odwagi spojrzeć jej prosto w twarz. Może coś jeszcze do niej czuje....
Ale to są tylko moje chore domysły XD