BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57903
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

Ale taki NAPRAWDĘ dokładny. Co po kolei działo, jak Ula zaczęła pracę, kiedy
przeszła przemianę, jak serial się skończył. Interesuje mnie też wątek Wioletty i
Sebastiana (proszę o szersze opisanie go).

Z góry dzięki ;)

chromczan_fw

Serial ma 235 odcinkow. Serio myslisz, ze komus by sie chcialo?

ocenił(a) serial na 7
Lily303

Nie chodzi mi o to, żeby opisywać każdy odcinek, tylko najważniejsze wątki i dodatkowo szczegółowo opisać wątek Wioletty i Sebastiana :)
Albo przynajmniej ICH wątek, bez całej reszty.

ocenił(a) serial na 9
chromczan_fw

Poszukaj w necie a znajdziesz za darmo, bez reklam wszystkie odcinki

ocenił(a) serial na 7
Aolis

Ale mi właśnie chodzi o to, żebym nie musiała oglądać...

ocenił(a) serial na 10
chromczan_fw

tylko, że to już będzie nieco bezsensu :)

ocenił(a) serial na 7
EdytaPowie

O ludzie! Jak nie chcecie to nie piszcie, tylko dajcie mi już spokój...o_O

ocenił(a) serial na 8
chromczan_fw

To po co chcesz wiedzieć co się działo jak nie chcesz oglądać? o.O

ocenił(a) serial na 7
jrock

Jak mi się akurat trafi to obejrzę, ale nie obejrzę wszystkich odcinków. Wiele już przegapiłam i chciałam wiedzieć chociaż jak wygląda od początku wątek Violetty i Sebastiana. Dlaczego się nią zainteresował? Bo ten opis to już sobie daruję, skoro o jeden wątek trudno się doprosić. Wszyscy mają problem i się mnie czepiają, a nikt nie odpowie na temat....

ocenił(a) serial na 8
chromczan_fw

O ile pamiętam to oni się ciągle schodzili i rozchodzili. A skończyło się na tym, że byli razem.

ocenił(a) serial na 7
chromczan_fw

Jeżeli chodzi o wątek Violi i Seby: Violetta i Ula były kandydatkami na sekretarkę Marka. Sebastian odebrał od nich CV i przeprowadził krótką rozmowę kwalifikacyjną. Viola od razu wpadła mu w oko i mimo jej braków faworyzował ją (ostatecznie obie zostały sekretarkami). Seba starał się o jej względy aż w końcu mu się udało ale Viola weszła mu na głowę wprowadzając się do niego. Facet chciał tylko seksu bez zobowiązań a Viola wyobrażała sobie za dużo i wyrzucił ją z domu. W tym czasie przyjaciółka Violi (u której mieszkała) strasznie się na nią obraziła i wyrzuciła ją ze swojego domu. Dziewczyna próbowała jeszcze coś działać z Sebą ale on pozostawał niewzruszony i szukał nowych zdobyczy. Viola została bez domu i pomieszkiwała to u Uli to w biurze aż znalazła Maćka - pomyliła go z bogatym biznesmenem i wypięła się na Sebę. Gdy wszystko się wydało znowu została na lodzie. Seba już coś czuł do Violi ale ta postanowiła, że będzie niedostępna co nie wyszło jej na dobre. Seba postanowił się odegrać i udawał, że umawia się z modelką, Viola zaś zakręciła się wokół fotografa. Kiedy fotograf poprosił ją o wprowadzenie się do niego Viola zerwała z nim i postanowiła wrócić do Sebastiana. Wysłała mu list w którym mówi, że kocha innego, który rzekomo miał trafić do fotografa. Happy end.

ocenił(a) serial na 7
Irresi

Wreszcie ktoś napisał coś konkretnego :)
Dzięki :)

ocenił(a) serial na 7
chromczan_fw

Właśnie skończyłam oglądać ten serial (ostatnio nabrała mnie ochota na powtórkę z rozrywki) więc stwierdziłam, że odpowiem. Jeśli info nie przyda się autorce posta to może komuś innemu. Jeśli są jakieś pytania to służę pomocą :)