Ale jednak wchodzisz na forum, bo cię te "głupie gówno" coś zainteresowało. Podejrzewam, że jak nie to byś po prostu się nie wypowiadał, bo po co marnować czas dla takiego "ścierwa".
Tak tak to jest forum i każdy może się wypowiedzieć ....
ostateczne pary
Ula i Marek
Paulina i Piotr
Alex i Dorota
Viola i Seba
Ela i Władek
Ala i ojciec Uli
Jasiek i Kinga
Maciek i Ania
Skąd wiesz że tak będzie ? Jakim cudem Paulina będzie z Piotrem ? Zawiążą "spisek" by rozdzielić Ulę i Marka i sami się w sobie zakochają ?
No co ty gadasz ? Na SERIO ?! A wiesz może w którym odcinku się pierwszy raz spotkają ? Kiedy się zmówią ? Kiedy zdadzą sobie sprawę że się w sobie zakochali i wyznają sobie miłość ?
hehehe ludzie co wy :P przecież Paulina nie będzie z Piotrem :P
tvn nakręcił dwa alternatywne zakończenia Brzyduli, w jednym Ula zostaje z Piotrem a w drugim z Markiem. Nie wiem które puszczą... może telewidzowie zadecydują? Jeśli tak to zapewne wybiorą Marka, a ja wole Piotra.
HELLO
SKĄT WIESZ ,ZE NAKRĘCILI DWA ZAKONCZENIA ....????
JA WIEM ZE WERSJA POLSKA bRZYDULI JEST BARDZO PODOBNA DO WERSJI HISZPANSKIEJ I MYSLE ZE TAK JAK TAM ZAKONCZENIE BEDZIE PODOBNE
Bedąc w Hiszpani przez rok czasu ,ogladałam wersje Hiszpanską a nie Kolumbijska ,natomiast moja przyjaciółka widziała wersje rosyjską ...
Dokładnego streszczenia jeszcze nie ma, pisało tylko że nakręcili dwie alternatywne wersje tego odcinka.
ostateczne pary: (śluby w ostatnim odcinku, jeden w holandii)
Ula i Adam
Paulina i Seba
Piotr i Ela
Alex i Violetta
Władek i Pshemko
Ala i Maciek
Marek i Ania
Maciek i Kinga (z m jak miłość)
ale bedzie beznadzieja że Ulka nie bedzie z Markiem ;/
wogole przez tyle czasu kochała sie w nim i klaps..
;,
Marek powinien byc z Ulka
i niech tak zostanie
Nie powinna z nim być, bo to to byloby beznadziejne. Cały ten serial miał się opierać na miłości Ulki i Marka, a tu nagle jakiś Piotr wyskauje i wszystko szlak trafia.
nie ma co sie martwic. ten aktor co gra piotra był tylko miesiac na planie. I to po wakacjach wiec to pewniak ze ona z nim nie bedzie :D
w jednym z ostatnich odcinków na pewno będzie ślub, i podejrzewam, że będą się trzymać wersji kolumbijskiej, na której jest ten serial oparty, czyli Ula będzie z Markiem;
a co do Pauliny to mogłaby być z Lwem ;)