BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57903
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

I co dalej?

ocenił(a) serial na 8

Hejka :) Mam pytanie jak myślicie jak potoczą się dalsze losy Ulci?:) Czy wypięknieje i zmieniając Marka zostanie jego żoną [tak jak w wersji kolumbijskiej] ? Czy inaczej się to potoczy? I co z postaciami pobocznymi [tj. Viola, Paula, Pshemko, Sebastian przyjaciółki Uli]?:) Jestem ciekawa waszych opinii ;) Pozdrawiam ;))

ocenił(a) serial na 8
smallandalone

Przecież właśnie o to chodzi w tym filmie..! Temat bezsensu!

ocenił(a) serial na 8
soker

Czyli? Ehmm jakoś nie wyjaśniłes ! Post powyzej bezsensu!!

smallandalone

Np pewno sie potoczy podobnie albo nawet identycznie jak w oryginale

ocenił(a) serial na 10
smallandalone

Ulka na pewno w końcu wypięknieje i będzie z Markiem.;))

ocenił(a) serial na 8
kasiunia24

madame_shay wyjaśniłeś? ;/ nie jestem chłopakiem ;/ pf.. załosne!

ocenił(a) serial na 7
smallandalone

Skoro w amerykańskiej wersji Betty nie wypiękniała i chyba nie zeszła się z Danielem (nie wiem na pewno, bo po pierwszym sezonie przestałam śledzic) to i u nas nie można byc pewnym zakończenia. Ale na razie chyba idzie w dobrym kierunku ;) Ja za to jestem ciekawa, czy tak jak w wersji kolumbijskiej, Marek wbrew sobie spróbuje Ulę uwieśc "dla bezpieczeństwa"? Ale mam podejrzenie, że polscy scenarzyści się na to nie odważą :)

smallandalone

ja bym chciała żeby Ula była z Markiem, a Maciek z Julią... :)a ViO oczywiśie z Sebą xD Ala <chyba> z tatą Uli :Pa Paulina... z... Kurierem xD :P pozdroo :)

smallandalone

Może zrobi sie nagle sexy, zostanie dyrektorem całej tej firmy i wszysycy łacznie z Pshemo będa sie podlizywać żeby ich nie wyrzuciła z pracy. Haaa dobrze by im tak było!