BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57903
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

Kocham :)

ocenił(a) serial na 8

Najlepszy komediowo-romantyczny, polski serial XXI wieku. Zdarzały się również niedociągnięcia i błędy, ale sam
klimat, muzyka i dobór aktorów w samą dziesiątkę. Szkoda, że nie było więcej odcinków, liczyłam, że zakończenie będzie
z wielką pompą, ale dobrze ogólnie, że zakończyli go w czasie popularności, a nie ciągnęli na siłę. Chciałabym więcej
takich seriali w telewizji.

ocenił(a) serial na 10
karoljna94

Ja oglądałam drugi raz. Zgadzam się z tym, że jest to najlepszy serial polski, porównując go do tego, co teraz leci w tv, to szkoda gadać... Też mi się właśnie to nie spodobało, że na zakończenie poświęcono tylko jeden odcinek, jakby jeszcze nic się nie wyjaśniło, a już się pogodzili, wgl odniosłam takie wrażenie, że Uli po zmianie wyglądu, zmienił się też charakter... Wolałam ją jak była brzydsza :P Wgl z Markiem miała wiele fajnych chwil, ale jak była BrzydUlą, brakuje mi tych scen po jej metamorfozie. Koniec piękny, ale krótki. Pewnie jakby serial miał wiecej odcinków, to by nie mieli juz czego wymyślać i spadłaby oglądalność, ale mogli jeszcze ten koniec przeciągnąć, a i pokazać och ślub itp...

ocenił(a) serial na 10
laoujepars

A ja ogladam juz po raz trzeci i napewno nie ostatni.Tez uwazam,ze jest to jeden z najlepszych seriali Polskich.Mieszkam w USA i dopiero od niedawna mam mozliwosc ogladania Polskich seriali a to dzieki website-serialnet.pl
Zaden inny serial nie wzruszyl mnie tak bardzo jak ten.Scenariusz napisany z duzym chumorem i wspaniala gra aktorow.Dla Malgosi Sochy i Jacka Braciaka naleza sie oskary a i reszta aktorow gra super.Szczegolne slowa uznania dla Julci za piekna " Brzydule ".