Słyszeliście o tym, że od września nie będą już puszczać kolejnych odcinków "BrzydUli" ? Podobno serial nie cieszy się popularnością wśród widzów i ma go zastąpić "Po prostu Majka".
Czyli wychodzi na to, że nie zobaczymy jak skończy się "BrzydUla".
Skąd takie informacje?
Nie możliwe.
Na pewno dowiemy się jak skończy się serial.
Od września nowy sezon.
nie bedzie serialu "Po prostu Majka" poniewaz Joanna Brodzik w nim nie zagta. Ona teraz zagra w nowym serialu TVP ,,Dom nad rozlewiskiem""
mam nadzieję że to ściągną jak najszybciej, bo jak widzę tą Ulę, to aż mi się nie dobrze robi, a po za tym to znowu podróba amerykanów,
Nieprawa, koniec kiedyś oczywiście nastąpi, ale nie teraz. Na czas wakacji jest po prostu przerwa w emisji. | I tu się mylisz, nie jest to podróba Amerykanów. Jest to kopia Kolumbii. Ameryka stworzyła całkiem inną Brzydulę. ;]
bzdura, czytałem wywiad z reżyserem, który stanowczo zaprzeczył tym plotkom. 37% rynku w czasie emisji to całkiem niezły wynik. Teraz będzie poprostu przerwa wakacyjna. Serial ma mieć łącznie 235 odcinków. Taka jest prawda, a te plotkarskie serwisy powinni pozamykać :)
Fragment rozmowy z producentem:
- Ostatnio plotkarskie portale prześcigały się w doniesieniach o rzekomych planach zakończenia produkcji i emisji „BrzydUli” oraz zastąpienia jej nowym serialem. A jakie są fakty?
- Wszyscy fani mogą spać spokojnie: absolutnie nie mamy zamiaru brutalnie przerywać produkcji i emisji serialu. Jedynie w wakacje nie będzie premierowych odcinków.
„BrzydUla” zostanie szczęśliwie doprowadzona do końca. Tym bardziej że - dzięki naszym wszystkim widzom - możemy poszczycić się imponującymi wynikami. W maju w porze nadawania „BrzydUli”, czyli od 17.55 do 18.30 uzyskujemy udziały w rynku na poziomie 30 - 37 procent. To naprawdę dobrze!
- Skąd w takim razie biorą się wszystkie kłamstwa na temat „BrzydUli”?
- Nie mam pojęcia. Domyślam się jedynie, że wynika to stąd, że złe wiadomości sprzedają się lepiej niż dobre. Więcej osób przeczyta newsa o tym, że „BrzydUla” schodzi z anteny niż o tym, jakim serial okazał się sukcesem.