BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57903
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

Cześć :) jestem fanka serialu Brzydula i musze powiedzieć że dnia 22 grudnia SKOŃCZY się ten serial :((((A co wy o tym sądzicie bo ja jestm zawiedziona??? a wiecie że piękny Marek bedzie miał wypadek!!

ocenił(a) serial na 7
aanetaa2012

Uważam że serial jest fajny ( a właściwie był fajny),ale powinien się już zakończyć...To juz zrobiło się strasznie nudne, ciągle te same schematy: Ula wiecznie wku...ona na Marka i Wioletta która wiecznie nie może się dogadać z Sebastianem...Jasiek i jego wieczne groteskowe problemy...Ile można to mielić? Właściwie wszystko zaczęło się kopać gdy w serialu pojawił się Piotr, nie mogę znieść tej postaci, błedem było wprowadzenie go do serialu. Serial oglądało się przyjemnie, kiedyś na niego czekałem ale teraz to już nawet zapominam że jest. Ale tak to już jest jak za długo się coś ciągnie...

ocenił(a) serial na 1
cezar25_filmweb

Zgadzam się że najwyższy czas to skończyć niestety już tej chwil serial przeciąga się zupełnie niepotrzebnie i robi się trochę nudny jak flaki z olejem, oczywiście to moje zdanie.

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

No macie racje z tym że ten serial robi się nudny i już mdły ale moim zdaniem i tak najlepsze są teksty Violetty i Adama xD