BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57903
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

Który?

ocenił(a) serial na 8

Chcecie zeby Ula na końcu była z Markiem czy z Piotrem? Ja zdecydowanie stawiam na Marka

ocenił(a) serial na 10
mina82

Ja również wolę, żeby Ula była z Markiem. I wydaje mi się, że Ula jednak kocha Marka tylko się do tego nie przyznaje.

ocenił(a) serial na 10
Felipa

Też wolę , żeby była z Markiem.
A ona na pewno go kocha, bo na przykład w tym tygodniu powiedziała w jakimś odcinku ' O brawo wytrzymał 2 dni, tylko ciekawe ile ja wytrzymam? '. Ona po prostu boi się do tego przyznać.

użytkownik usunięty
informalgirl

Mam nadzieję, że z Markiem, jeśli byłoby inaczej cały ten serial straciły swój sens, przynajmniej dla mnie.

ocenił(a) serial na 7
mina82

myślę, że lepiej jej będzie z Markiem ;-) zreszta tak na pewno się stanie, bo w końcu taki jest sens tego serialu!

panello

wiadomo że Ula będzie z Markiem (bez względu na to co kto woli). W końcu na tym ten serial polega...

ocenił(a) serial na 1
_Anika_

Tak ale zapewne sporo dziewczyn które oglądają ten serial wiesza sobie nad łóżkiem zdjęcie pana Filipa Bobka i wzdycha wieczorami przed snem:-ach ależ on przystojny-(bez urazy:D)

mina82

Pewnie będzie z Markiem, chociaż ja osobiście wolę Piotra, ale ciii.

ocenił(a) serial na 8
mina82

Dużo osób woli Marka...Zastanawiające. A właściwie nie on jest lepszy od tego Piotra

ocenił(a) serial na 1
mina82

Z Piotrem gdyż dało by się wtedy uniknąć banału, no ale pewnie TVN skończy to serial asekuracyjnie i będzie z tym ''przystojniejszym'':D

ocenił(a) serial na 7
WOLVERINE55

No, trudno zaprzeczyć: Marek JEST przystojniejszy od Piotra. Powiedziałabym nawet, że między nimi jest przepaść. Piotr mi się w ogóle nie podoba i nie lubię go zbytnio, bo bez przerwy się Marka o coś czepia (ta bujka to był atak SPROWOKOWANY, a Piotr nie był wcale taki niewinny. I też na początku Ulę okłamał - chodzi mi o te 'dresy'). Wiem, Piotr to dobry człowiek i zależy mu na Uli, ale, powiedzmy sobie szczerze, ona nigdy nie mogłaby się w nim zakochać, nie ma siły. Tak w ogóle, to moim zdaniem to źle, że zrobiła mu nadzieję, bo teraz będzie go bardziej bolało, gdy się rozstaną. No, ale nie zapominajmy, że to tylko serial, a, jak wiadomo, seriale z prawdziwym życiem wiele wspólnego nie mają ;) A poza tym, wiadomo, jak to się skończy - Ula będzie z Markiem, to oczywiste. Ciekawa jestem tylko, co w takim razie będzie z Piotrem?

WAŻNA INFORMACJA DLA FANÓW: Nie wiem, czy wiecie (pewnie tak, ale gdyby nie, to może się wam to przydać), ale w ten czwartek (17 grudnia) będzie dość istotny odcinek (tak mi się wydaje) - wypadek Marka. Trafi on do szpitala. Ula do niego pojedzie i spotka się tam z Pauliną, więc będzie ciekawie ;) I słyszałam, że ma być 235 odcinków 'Brzyduli' (chociaż o tym też pewnie już wiecie), a w czwartek będzie 232, zatem, niestety :(, serial skończy się już na początku przyszłego tygodnia... Znaczy, jeśli moje żródło jest wiarygodne (choć obawiam się, że tak :() ;)

pzdr dla fanów ;)

użytkownik usunięty
bones1995

Ulka powinna być z Markiem bo oboje są siebie warci..(w negatywnym sensie)

"Marek JEST przystojniejszy od Piotra. Powiedziałabym nawet, że między nimi jest przepaść"
Kwestia gustu.. Ja wole zdecydowanie Piotra.. Marek jest "chudy jakiś taki", wymoczkowaty, szczurowaty i ogólnie taki jakiś