BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57901
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

Dawać:)MOją oczywiście Wiola:D "Śmiechy z niej POD pachy". A te jej teksty to są po prostu genialne:D Ale nie lubię naszej polskiej brzyduli Uli, jest jakaś taka nijaka i wkurzajaca...No nie wiem...Nie ma w ogole porównania z jej odpowiedniczkami-kolumbijską i amerykańską:) Moim zdaniem o większośc ogląda ten serial dla Wioli:D A co niektóre dla Marka:D :*

ocenił(a) serial na 10
kasia12088

Faktycznie to Wiola najbardziej przyciaga widza do tego serialu.Jednak nie powiedzialabym, ze film jest gorszy od poprzednich. Przeciez ma ta sama fabule tylko jest bardziej kolorowy. Niestety wada jest czas.... 25 min z czego moze 10 min reklam :/:| No coz kazdy ma swoje zdanie.. ja ten serial i wlasciwie tylko ten na kanale TVN ogladam z przyjemnoscia :P

ocenił(a) serial na 10
pati_b2

Nie napisałam nigdzie ze ten serial jest gorszy, tylko że głowna bohaterka mnie denerwuje:P Tamte darzyłam większą sympatią:D A tak to uwielbiam ten serial:D Ja nie mam problemów z reklamami, bo sobie ściągam:) Pozdrawiam:D

ocenił(a) serial na 10
kasia12088

To mozna to sciagnac gdzies??:> ostatnio przegapilam duzo odcinkow przez wyjazd :PP

ocenił(a) serial na 10
pati_b2

Mozna moznaa:) To jest link- http://forumbrzyduli.tvshow.com.pl/viewtopic.php?id=96 :)

kasia12088

Hm... lubię wszystkich prawie xDD Ale... Adaś ;) prześmieszny jest xDD

kasia12088

Co prawda serial raczej mnie rozczarował niż olśnił, ale od czasu do czasu oglądam. Najbardziej lubię Violettę i Adama.

Aleksandra_aka_Alessia

A ja uwielbiam Pshemko:):)jest tak przerysowany(cały ten serial taki jest ale najbardziej) że4 nie sposób go nie lubić :P :)

paulina_pogon

Ja uwielbiam wręcz Violettę (przez v i dwa t - pamiętać!). Jest fenomenalna. To przekręcanie powiedzeń potrafi mnie rozśmieszyć do łez :).
Oprócz tego lubię Adama Turka, Anię z recepcji i Pshemko, choć ostatnio trochę mniej.

ocenił(a) serial na 5
kasia12088

Moją ulubioną postacią jest.....Alex (mrau ;];]) i Pshemko :D:D. A "uwielbianej przez wszystkich" Wioli Kubasińskiej wręcz nienawidzę... Jej teksty są wkurzające, poza tym jej zawsze się jakoś "upiecze". Jej zachowanie i postawa innych w stosunku do niej są przewidywalne