BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57901
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

Lajtowy serial

ocenił(a) serial na 8

Nie wiem jak wy ale mi sie wydaje ze Brzydula nie byla taka zla. Rozmie moglo sie to komus nie podobac o gustach sie nie decyduje ale jakby nie patrzec to taki lajtowy serial ktory mozna obejrzec w popoludnie... Wedlug mnie aktorzy nie grali jakos super ale bez przesady ze nie mozna bylo na nich patrzec. M.in Julia Kaminska nie zagrala roli brzyduli bardzo zle.. patrzac na to ze nie skonczyla zadnej szkoly aktorskiej... wkoncu tak na nia jedziecia ale jakby wam tak przyszlo zagrac w jakims serialu to watpie zeby ktos zrezygnowal.. pani Julia ma bardzo przyjazny glos i wdziek... nie wiem czemu niektorzy rzucaja sie ze ona jest gruba itd... dla mnie to normalna swojska dziewczyna ktora nie robi z siebie nie wiadomo jakiej gwiazdy... brzydula 8/10...

LoL2

Nie mówię, że zagrałabym lepiej, bo pewnie by tak nie było. Dlatego też nie pcham się to telewizji.

ocenił(a) serial na 8
mii

mii - skoro tak nie lubisz, to czemuż twoje posty nt. tego serialu są niemal w każdym swiezym topiku? Jakas fascynacja niezdrowa? ;) nie lubisz brzyduli, a śledzisz wątek ostro hehe

cronin35

No wiem, wiem. Mam skłonności do przesady :P
A swoją drogą, nie wszystkie wątki są nowe ;D.