BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57901
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

Ludzie co z wami?

ocenił(a) serial na 1

Przecież to coś, to żenada :/ Ja myślałem, że już niżej niż w TVNowskiej Niani z poczuciem humoru spaść nie można, a ta głupota bije Nianię na łeb na szyję :/
Czy tylko mi ten wymysł wydaje się żałosny?

bartoss87

Nie, nie tylko Tobie. Zaczęłam to oglądać od pierwszego odcinka. Nudziło mnie to, ale oglądałam każdy następny, żeby dowiedzieć się co dalej? Po 10 odcinkach, które oglądnęłam ten serial strasznie mi się znudził, a "Niania" jest od tego o wiele lepsza.

ocenił(a) serial na 4
bartoss87

straszna kicha ten serial, nieudany remake, no ale wiadomo....polski...

Lukash

Mnie tam jako tako wciągnął. Z przyjemnością oglądam dalsze odcinki, może dlatego, że nie widziałem wcześniej ugly betty. W porównaniu do reszty polskich seriali to nawet niezły, a na pewno lepszy od jakiś tam hel w opałach, agentek, m jak milość, plebani etc.

trammp

No to ja powiem, że Niania jest jednak gorsza a Brzydula nie ma być serialem typowo komediowym tylko z komediowymi akcentami. Bo w sumie pierwowzór kolumbijski był telenowelą aczkolwiek trochę inną niż inne tego typu produkcje. No ale co kto lubi ja Brzydulę lubię denerwuje mnie tylko to że swojego czasu w co drugim odcinku wylatywała z roboty co zaczęło w pewnym momencie męczyć.

ocenił(a) serial na 9
bartoss87

Hmm... Niani widziałam ze dwa odcinki, i to te dwa ostatnie. Całkiem niegłupi humor, obełżyj w tę sobotę. Może Ci się odwidzi. Bo ten serial
chyba w końcu wkroczył na właściwy tor ;)

ocenił(a) serial na 1
Beltrami

Obejrzałem ostatnio odcinek (ten z arabami czy coś) i dalej nie powala ze śmiechu, a raczej z głupoty, tak samo jak brzdUla...
W ogóle niektóre pozycje ostatnio wyprodukowane: Niania, BrzydUla, Agentki, nowe odcinki Kiepskich, dają kompletnie ciała.. Za to super sprzedajne stały się katolickie bullszity :/ Jakieś plebianie, ojce mateusze itp... I co ma normalny człowiek oglądać?
Było 39 i pół, uważam, że dobry serial, Pitbull, Odwróceni... A teraz sam syf...

ocenił(a) serial na 9
bartoss87

Z polskich seriali oglądam jedynie pierwszą miłość i to z
przyzwyczajenia. Reszta to gówno, nawet na zabicie czasu się nie nadaje
wliczając w to 39 i pół.

Normalny człowiek, czyli jaki? Wszyscy jesteśmy normalni na swój sposób,
mamy różne gusta i oglądamy co chcemy. Myslisz, że samotne babcie po 60
będą oglądały nianie? oczywiście nr jeden jest plebania i ranczo
wilkowyjne. Zauważ, że tylko one mogą oglądać tv niemalże 24 godziny na
dobę, dlatego seriale robionę są pod nie, a nie pod kogoś, kto pracuje,
uczy się. Tacy ludzie nie mają czasu na oglądanie ciągnących się w
nieskończoność seriali...