PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=480993}

BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57796
6,0 10 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

Marek i Ula

ocenił(a) serial na 9

Ostatnio nie mogę się oprzec wrażeniu, że nasz serialowy casanova powoli zakochuje się w Uli, czy ktoś ma podobne odczucia?

ocenił(a) serial na 10
siaqo

mozliwe ze sie zakochuje, ale narazie nie dopuszcza do siebie takiej mysli...

ocenił(a) serial na 9
siaqo

w którym odcinku Marek zakochuje sie już tak 100% w Uli? :>

ocenił(a) serial na 7
Aselka

Nie da się tego tak dokładnie określić. w 175 pisze do niej list i wyznaje że ją kocha, ale np. w 172 mówi Pauli że zakochał się w Uli. Kiedyś jeszcze był taki wątek, kiedy mówił że nad Wisłą zaczął wszystko rozumieć (odc. 159)

ocenił(a) serial na 9
coverrgirl

ok dzięki :) teraz ogladam na tvn7 i sa najlepsze odcinki ostatnioo :)

ocenił(a) serial na 7
Aselka

Tak też oglądam :) i potwierdzam że najlepsze :) Teraz będzie cały ten "romans" :)

ocenił(a) serial na 9
coverrgirl

a co do odcinków to nawet nie pamiętałam, że Marek wyznaje Pauli, że sie zakochał w Uli :O

ocenił(a) serial na 7
Aselka

Jest coś takiego, Paula mówi Markowi że jest okrutny bo oszukiwał i udawał że kocha Ulę, a wtedy on jej mówi że nie udaje :) Jakoś tak :)

ocenił(a) serial na 9
coverrgirl

Ah ten Marek taki uroczy jest :) :D

ocenił(a) serial na 6
coverrgirl

A ja mam wrażenie,ze do momentu z tymi całymi walentynkami i truskawkami robił to tylko dla biznesu,przyjrzyjcie się mu potem staje się czulszy itp. A on już dawno był w niej zakochany ale sam o tym nie wiedział. Ten właśnie moment jak powiedział prawdę Pauli i wcześniej jak z Seba po zarządzie gadał to tylko sam siebie w tym upewnił.

ocenił(a) serial na 10
coverrgirl

też oglądam na tvn7, szkoda, że nie zrobili kontynuacji tego serialu...

ocenił(a) serial na 7
laoujepars

Dokładnie, żaden następny nie był już tak dobry jak brzydula, ani Majka czy Julia.