BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57903
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

Nareszcie

ocenił(a) serial na 3

Jak dobrze , że to już koniec !
A ta gwiazdka Kamińska - przecież ona nic nie potrafi poprostu żenada

ocenił(a) serial na 7
apok97

Nareszcie? Trochę spóźniony jesteś.
Nic nie potrafi? Typowy, zawistny polak z Ciebie.

ocenił(a) serial na 3
t0meg

typowy ? tzn ?
i powiedz mi co ta aktoreczka umie , pokazała to gdzieś ???

ocenił(a) serial na 6
apok97

a co to za stereotypy? zawistny Polak! Wypraszamy sobie takie powiedzonka!

użytkownik usunięty
apok97

No , pokazała w milionerach co umie i potrafi . Pokazała w Teatrze Narodowym ( recenzje Krytyków ) . Do kamieniołomów za taką grę albo budowac wały przeciwpowodziowe . A twórców filmu za brak odwagi i świeżych pomysłów awanasowac na odzwiernych w 1 gwiazdkowym motelu.

apok97

Nie zgadzam się z tobą. Jak na amatorkę zagrała bardzo przyzwoicie, porównaj ją sobie z Osydą która gra Majkę, chociaż gra to chyba za dużo powiedziane. Jedynie co mnie raziło w grze Kamińskiej to sceny miłosne z Markiem, pocałunki , przytulanki itp. Ewidentnie było widać że brak jej doświadczenia i że ją to krępuje. Teraz tańczy rewelacyjnie w Tańcu z gwiazdami i rozkwitła z niej piękna kobieta. Gdyby teraz przyszło jej grać Brzydulę na pewno byłaby już bardzo dobra.

marilla12

Zgadzam się... W kwestii porówania z Majką. Kamińska zagrała bardzo dobrze, choć bez żadnego doświadczenia. A pełno "aktorów", którzy mimo doświadczenia grają jakby bali się własnego cienia... Co do Brzyduli, to może i tak miało być - Ulka była nieśmiałą, niedoświadcozną dziewczyną, więc może miały ją te sceny krępować.

ocenił(a) serial na 9
lina_91

Moim zdaniem ten serial miał wiele wspaniałych cech takich jak wyraziste postaci ( Pshemko, Violetta) pełne humoru wypowiedzi, i niesamowicie śmieszne przysłowia Violi :) historia miłosna moze troche banalna ale jakże piękna..., punkt kulminacyjny przemiana uli, serial był bardzo dynamiczny ciągle cos sie działo a Majka toczy sie monotonny serial ktory juz w 1 odc, jest tak niewiarygosny i fantastyczny że az sie ogladac nie chce. Majka jest bardzo ładną dziewczyną ale nad aktorstwem musi jeszcze popracowac poniewaz ma bardzo duze braki:)

AsiulkA_6

oj Majka ma ogromne braki, a studiowała w Łodzi. Julka Kamińska za to nie studiowała aktorstwa, a potrafi zagrać lepiej od niektórych wykształconych w tymże zawodzie. Serial świetny, Kolejny raz oglądam:)

Elenaa

'poprostu żenada'?!
Człowieku, nie wypowiadaj się, jeśli nie potrafisz przestrzegać polskich zasad ortograficznych.

Ktoś dobrze napisał, że jesteś typowym Polakiem. Oni tylko krytykować potrafią.

Co do Kamińskiej. Podobała mi jako brzydula. Spokojna i nieśmiała. Taka, jaka powinna być. Racja, braki ma duże, aczkolwiek myślę, że je wypełni.