BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57903
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

Niby tandetna telenowela

użytkownik usunięty

Ale ogląda sie całkiem dobrze. Chyba najlepszy polski serial obyczajowy III RP. Nawiększa wadą jest postac głównej bohaterki przekalkowanej z zagranicznych wersji i zagranej kompletnie bez polotu. Choć Ula powinna być głownym magnesem przyciągajacym widza wydaje się zbędna, wcisnieta do całej historii na siłę. Duża w tym zasługa Julii Kaminskiej grajacej wybitnie drewnianie. Maja Hirsch i Małgorzata Socha swoimi kracjami zjadają ją na śniadanie. Chyba tylko jej serialowy brat gra gorzej.

Mnie w ogóle w tym serialu nie przekonuje historia Marka i Uli (o zgrozo)! Z założenia to ona miała być przecież najciekawsza, ale wydaje mi się tylko dodatkiem do całości i mnie nudzi. Co nie zmienia faktu że serial oglądam (jest dość.. powiedzmy że przyjemny). Perełki tej produkcji to Viola (oczywiście), Pshemko, Paula i ostatnio Turek, :) Alex i ta jego podłość też są ciekawe. :D Obecnie w naszej tv nie widzę lepszego polskiego (!) serialu... niestety...

użytkownik usunięty

Mnie do niedawna sprawiało przyjemność obserwowanie cierpień Uli i tego pizdogryzka Marka. No ale mi się znudziło. Wróciłam do kolekcjonowania tekstów Violetty :)
Ten serial to bardzo przyjemne zaskoczenie, szczególnie w świecie polskich seriali. Po pierwsze, ma początek i KONIEC. Po drugie, gra aktorów (z nielicznymi wyjątkami). Po trzecie, świetne dialogi. Świetny relaks po pracy, aż szkoda, że się skończy.
8/10