PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=480993}

BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57782
6,0 8 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

Nie wiem jak Wam, ale mnie ostatnie odcinki Brzydulu zawodza. Są nudne, przeciagaja serial na siłę. Na początku byla akcja, cos sie dzialo, kazdy odcinek byl inny. A teraz? Od poniedziałku do piatku Marek czeka na Ule, a ona spotyka sie z Piotrem i gada, ze nie mysli o Marku. Jedyną osobą, ktora wprowadza do serialu kolor jest Violka.
Niech sie juz konczy ten serial:P

ocenił(a) serial na 8
Leonarda

Mam podobne zdanie. Bardzo lubilam pierwsza serie. Druga mnie zawiodla na
calej linii. Szkoda, ze tak na sile to przeciagaja.

ZabusQ

Mnie też już to nudzić zaczęło jak Ula była "Brzydulą" to było fajnie, ale jak "wypiękniała" to mnie normalnie wkurza. Chyba obrosła w piórka ;p Dobrze, że jest Violetta ;p

LillyR_

Mnie drażni to, że Ulka idealizuje Piotra, zachowuje się wobec niego tak, jakby on był ósmym cudem świata. Słowa Piotra są święte, jak tylko pokaże sie on Ulce przed oczami, to na jej twarzy natychmiast zaczyna gościc uśmiech. Ale kiedy już pjawia się Marek, zachowanie Uli zmienia się natychmiast. Przestaje być grzeczna, słodka, niewinna, do rany przyłóż. Na jego widok reaguje wręcz alergicznie, widzi w nim kłamce, nie potrafi docenić tego, że on chce jej pomóc, wręcz przeciwnie - zaraz zaczyna robić mu wyrzuty i awantury. Wierzy teraz we wszystko, co złe, na temat Marka.
Do tego zaczynają mnie drażnić jej przyjaciółki - Ala i Iza. Pamiętacie sytuacje w filmie, gdzie Marek pocałował Klaudie w policzek? One postawnoiły o tym poinformowac Ulke - tylko że w całkowicie wymyślonej przez siebie wersji, widać, że obie (a przede wszystkim Iza) mają buja wyobraźnie. Dlaczego? Bo twierdziły, że Marek całował się z Klaudią, przytulał itp. itd. A przecież wyraźnie było widać, że Marek tylko delikatnie pocałował ją w policzek.
Zastanawia mnie, jak ona bardzo musi być zaślepiona, skoro nie widzi, że Marek naprawde ją kocha? Mówiła, że on ją zranił, no i rzeczywiście kiedyś tak było, ale ona rani tak samo teraz jego!
A przecież nawet głupi zauważy, że Marek się zmienił i szczerze kocha Ulke.
Mam nadzieje, że ona to też w końcu dostrzeże.

bellatrixnet

Tak, te ostatnie odcinki są przeciętne. Ulka całkowicie zmieniona (nie tylko zewnętrznie), za dużo Piotra, za dużo nieporozumień...jestem tak zdenerwowana, że chyba obejrzę dopiero ostatni odcinek, który jak pokazują zdjęcia na socjum będzie emocjonujący xD

ocenił(a) serial na 10
Nika76

Też jestem takiego zdania . A mogłabyś podać link do tych zdjęć?
Bo ja szukałam na socjum , ale coś mi nie wyszło.

informalgirl

Może te zdjęcia nie mówią zbyt wiele, ale ostrzegam, że ci którzy nie chcą sobie zepsuć niespodzianki niech lepiej nie wchodzą.

http://brzydula.socjum.pl/galeria/album/249/Zdjecia_z_planu_

ZabusQ

Zdecydowanie sie z Tobą zgadzam. 2 seria jest zdecydowanie gorsza niz pierwsza, moze tak to jest, ze jak juz sie osiagnie sukces, to nie chce sie juz trzymac dobrego poziomu i daje sie ludziom byle co. Mam wrazenie, ze nawet dzisiejszy odcinek jest robiony na "odwal" Sorry, ale ile mozna przeciagac to, ze Ulka sie zastanawia nad jakims prezentem dla Piotra?? Mam nadzieje, ze w nastepnym odcinku "Brzyduli" Piotr wyjedzie do USA i wiecej go nie zobaczymy. Szczerze mowiac wolałam juz jak w serialu Paula z Alexem knuli aniżeli takie pitu pitu jak dzis.

ocenił(a) serial na 5
Leonarda

osobiście ten wątek z Piotrem mnie zawiódł tak samo jak cała druga seria. rzeczywiście - przeciąganie na siłę serialu. czekam na jakąś ciekawą akcję z Markiem i jakoś się nie mogę doczekać... co do nowego wyglądu Uli to ujdzie ale nie zachwycił mnie zbytnio.