Jak taki beznadziejny, pusty serial może mieć średnią powyżej 7.0... mam wrażenie, że 90% użytkowników tego portalu nie przekroczyło lat 13...
To, że Tobie nie podoba się ten serial nie znaczy, że innym też ma się nie podobać. Ile ludzi tyle opinii.
A to forum jest chyba po to, żeby wyrażać swoją opinię, niekoniecznie pozytywną, dlatego nie rozumiem o co chodzi...
Ja też tego nie rozumiem...
Chociaż w gruncie rzeczy to sukces pewnie tkwi w tym, że mamy w kraju kupę niedowartościowanych małolat, które utożsamiają się z Ulką i wierzą, że znajdą sobie kiedyś takiego Mareczka.
Taaaa....np ja. Już 36-letni małolat, żonaty dzieciaty, w miarę przy kasie, marzący o Mareczku :D
@LUKA~
jak widzisz , moze. serial nie jest płytki, skoro tam bardzo ci ten serial przeszkadzal to mogles ogladac plebanie, lub robic zupelnie co innego. Są gusta i gusciki, niektorym sie podobał, niektórzy oglądali go, zeby stracic czas a niektórzy, zeby sie potem wykłócać na filmwebie.
@mii
nie Mareczka, tylko raczej tego Edwarda. Nikt nie utożsamia się z Ulką, to wy sobie coś ubzdurujecie /czy jak to tam sie odmienia/.
Swoją wypowiedzią potwierdzasz tylko moje przypuszczenia co do stereotypowego fana tego, jak i również innych seriali...
btw. to jest FILMweb, a nie serialweb i nielogiczne jest, że jakaś szmirowata brzydula ma ocenę powyżej 7...
Musicie już tak najeżdżać i krytykować? Nie każdemu musi się podobać, ale to jeszcze nie oznacza, że serial jest gówniany. I odwrotnie. Dlatego pisząc takie posty dawajcie jakieś sensowne argumenty. Ty swoim postem wcale dużej dojrzałości nie pokazałeś/aś.
Argumenty mówisz... hmmm, zatem proszę: beznadziejny scenariusz, fatalne aktorstwo, zdjęcia jak z filmu weselnego, poza tym przerażająca płytkość jak przy setkach tego typu produkcji bywa, brak jakiegokolwiek nowatorstwa, syf jakich wiele... nawet trailer lecący swego czasu co chwila w tvn szkaradny... plastikowi bohaterowie, bardzo nieautentyczna metamorfoza głównej protagonistki historii (zresztą postaci niezwykle antypatycznej)... Jednymi słowy coś w stylu Sędzi Anny Marii Wesołowskiej, klanu, czy innych podobnych banialuków... ani śmieszne, ani prawdziwe... DNO
I jeszcze jedno skoro ja napisałem co myślę i wymieniłem wady serialu, ty mi proszę napisz, czemu uważasz, że ten serial jest Arcydziełem (taką mu wszak dałaś ocenę), lepszym w twojej opinii od "Lotu nad kukułczym gniazdem" (ten dostał ocenę niżej). Naprawdę mnie to zastanowiło, dlatego proszę o odpowiedź.
Serial "Brzydula" i film "Lot..." to dwa zupełnie różne światy, dlatego oceniałam przez całkiem inny pryzmat. Nie ma co porównywać.
TO TRZEBA BYŁO DO CHOLERY NIE OGLĄDAĆ. DAJ FILMOWI 1 I IDZ OGLADAC ARCYDZIELA TARANTINA. JUZ WYRAZILES SWOJA OPINIE, WIEC CO TU JESZCZE ROBISZ? :|
Sam nie oglądałem mimo to mimochodem 2 odcinki kiedyś tego shitu widziałem i na tej podstawie daje 1, a ty się dzieciaku tak nie bulwersuj i oglądaj sobie dalej południowoamerykańskie tasiemce... a no i nie zapomnij kupić chusteczek...
Racja. Ten serial jest taki beznadziejny, że masakra. Wieje nudą na odległośc. I jeszcze ta muzyka. Ludzie! Nie rozumiem, co was tak bawi? Teksty Violetty? Taaa, rzeczywiście, są na bardzo wysokim poziomie...
Antyfani 'Brzyduli', łączcie się!:D
To, że ten serial nie przypadł Ci do gustu nie daje Ci prawa do obrażania tych, którym się spodobał. A stwierdzenie 'mam wrażenie, że 90% użytkowników tego portalu nie przekroczyło lat 13' świadczy tylko o Twoim wąskim wyobrażeniu o ludzkich gustach, bo przecież 'nie to ładne co ładne tylko co się komu podoba'. Pozdrawiam :)
Że niby w którym momencie kogoś obraziłem ??? hmmm.... teraz mam ochotę, ale wstrzymam się, wszak nie ładnie bić kogoś kto takie seriale ogląda i ma więcej niż wspomniane 13 lat... taki człowiek musiał zaprawdę mieć niełatwe życie... A mi, nie tyle nie przypadł do gustu ten serial, co nie przypadają mi do gustu absolutnie wszystkie tego typu tasiemce... zresztą nie będę Ci tłumaczył czemu bo i tak nie zrozumiesz...
Uważam że dyskusja z Tobą jest całkowicie zbędna ponieważ inteligencją nie grzeszysz o czym świadczy Twoje podejście do całego tematu oraz do dyskusji na tym forum. Mogę Ci tylko doradzić abyś po prostu nie wchodził na fora filmów/serialów które nie przypadły Ci do gustu i nie prowokował beznadziejne, przy tym obrażając jego fanów. Bo obelgi są najgorszą formą (?) dyskusji, o ile w ogóle są i przede wszystkim świadczą o braku umiejętności dyskutowania z klasą i możności przekonania przeciwnika do swoich racji za pomocą racjonalnych i rzetelnych argumentów. Pozdrawiam :)
A co do form obrażających:
‘A ty się dzieciaku tak nie bulwersuj’ - po pierwsze, nie wiesz, czy ten ktoś rzeczywiście jest 'dzieciakiem' a poza tym każdy choć trochę myślący człowiek dopatrzy się tu próby pokazania innym niedojrzałości tegoż użytkownika za pomocą określenia 'dzieciak' co 'teoretycznie' pokazuje, że ty jesteś oczywiście dorosły i twoja opinia bardziej się liczy.
'Mam wrażenie, że 90% użytkowników tego portalu nie przekroczyło lat 13...’ - patrz wyżej (tylko w tym momencie obrażasz '90% użytkowników tego portalu'.
‘Że niby w którym momencie kogoś obraziłem ??? hmmm.... teraz mam ochotę, ale wstrzymam się, wszak nie ładnie bić kogoś kto takie seriale ogląda i ma więcej niż wspomniane 13 lat... taki człowiek musiał zaprawdę mieć niełatwe życie...’ - po pierwsze :) czyżbyś próbował mnie sprowokować formą groźby(?) do tego abym pierwsza Cię obraziła? Żałosne. Po drugie: 'nieładnie' się pisze razem a nie osobno - słownik by się przydał intelektualisto. Po trzecie: uważam, że słowo 'bić' jest wysoce niewłaściwe ponieważ gdybym brała sobie Twoje bezsensowne wypowiedzi do serca mogłabym to uznać za groźbę :) Po czwarte: 'taki człowiek musiał zaprawdę mieć niełatwe życie...' - no tu chyba nie zaprzeczysz, że jest to ewidentna obraza dla osoby która z Tobą polemizujesz. Zapewne ktoś inny by Cię za to zmieszał z błotem bo jakby nie patrzeć to pojechałeś mi po życiorysie. Ale że ja mam Twoje kretyńskie opinie w d... to zostawie to tak jak jest i pożyczę Ci powodzenia na innych forach :) żegnam :)
Że niby w którym momencie kogoś obraziłem ??? hmmm.... teraz mam ochotę, ale wstrzymam się, wszak nie ładnie bić kogoś kto takie seriale ogląda i ma więcej niż wspomniane 13 lat... taki człowiek musiał zaprawdę mieć niełatwe życie... A mi, nie tyle nie przypadł do gustu ten serial, co nie przypadają mi do gustu absolutnie wszystkie tego typu tasiemce... zresztą nie będę Ci tłumaczył czemu bo i tak nie zrozumiesz...
Rozumiem, że są gusta i guściki, że można nie lubić filmu/serialu, ale nie rozumiem dlaczego ocenia się SERIAL, który liczy ponad 200 odcinków po obejrzeniu zaledwie 2... <lol2> Ja nie jestem żadnym fanem tego serialu, obejrzałem kilkanaście odcinków i akurat nie zgodzę się z twoim argumentem: "fatalne aktorstwo". Jest w tym serialu kilka postaci naprawdę porządnie stworzonych (Socha czy Braciak). Nie wystawiaj ocen serialom, których nie oglądasz!! Jak zobaczyłem w Twój profil to o mało z krzesła nie spadłem ze śmiechu. 90% seriali które "oglądałeś" oceniłeś na 1/10. Ciekawe czy także wystawiałeś oceny po obejrzeniu 2 odcinków... Żal...