BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57901
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

Jak taki beznadziejny, pusty serial może mieć średnią powyżej 7.0... mam wrażenie, że 90% użytkowników tego portalu nie przekroczyło lat 13...

ocenił(a) serial na 10
LUKA1985

To, że Tobie nie podoba się ten serial nie znaczy, że innym też ma się nie podobać. Ile ludzi tyle opinii.

Felipa

A to forum jest chyba po to, żeby wyrażać swoją opinię, niekoniecznie pozytywną, dlatego nie rozumiem o co chodzi...

LUKA1985

Ja też tego nie rozumiem...
Chociaż w gruncie rzeczy to sukces pewnie tkwi w tym, że mamy w kraju kupę niedowartościowanych małolat, które utożsamiają się z Ulką i wierzą, że znajdą sobie kiedyś takiego Mareczka.

ocenił(a) serial na 8
mii

Taaaa....np ja. Już 36-letni małolat, żonaty dzieciaty, w miarę przy kasie, marzący o Mareczku :D

cronin35

Hehe, oczywiście zdarzają się wyjątki ;D
Wesołych świąt!

ocenił(a) serial na 7
mii

@LUKA~
jak widzisz , moze. serial nie jest płytki, skoro tam bardzo ci ten serial przeszkadzal to mogles ogladac plebanie, lub robic zupelnie co innego. Są gusta i gusciki, niektorym sie podobał, niektórzy oglądali go, zeby stracic czas a niektórzy, zeby sie potem wykłócać na filmwebie.
@mii
nie Mareczka, tylko raczej tego Edwarda. Nikt nie utożsamia się z Ulką, to wy sobie coś ubzdurujecie /czy jak to tam sie odmienia/.

t0meg

Swoją wypowiedzią potwierdzasz tylko moje przypuszczenia co do stereotypowego fana tego, jak i również innych seriali...
btw. to jest FILMweb, a nie serialweb i nielogiczne jest, że jakaś szmirowata brzydula ma ocenę powyżej 7...

ocenił(a) serial na 8
LUKA1985

Musicie już tak najeżdżać i krytykować? Nie każdemu musi się podobać, ale to jeszcze nie oznacza, że serial jest gówniany. I odwrotnie. Dlatego pisząc takie posty dawajcie jakieś sensowne argumenty. Ty swoim postem wcale dużej dojrzałości nie pokazałeś/aś.

aneba

Argumenty mówisz... hmmm, zatem proszę: beznadziejny scenariusz, fatalne aktorstwo, zdjęcia jak z filmu weselnego, poza tym przerażająca płytkość jak przy setkach tego typu produkcji bywa, brak jakiegokolwiek nowatorstwa, syf jakich wiele... nawet trailer lecący swego czasu co chwila w tvn szkaradny... plastikowi bohaterowie, bardzo nieautentyczna metamorfoza głównej protagonistki historii (zresztą postaci niezwykle antypatycznej)... Jednymi słowy coś w stylu Sędzi Anny Marii Wesołowskiej, klanu, czy innych podobnych banialuków... ani śmieszne, ani prawdziwe... DNO

LUKA1985

I jeszcze jedno skoro ja napisałem co myślę i wymieniłem wady serialu, ty mi proszę napisz, czemu uważasz, że ten serial jest Arcydziełem (taką mu wszak dałaś ocenę), lepszym w twojej opinii od "Lotu nad kukułczym gniazdem" (ten dostał ocenę niżej). Naprawdę mnie to zastanowiło, dlatego proszę o odpowiedź.

ocenił(a) serial na 8
LUKA1985

Serial "Brzydula" i film "Lot..." to dwa zupełnie różne światy, dlatego oceniałam przez całkiem inny pryzmat. Nie ma co porównywać.

ocenił(a) serial na 7
LUKA1985

TO TRZEBA BYŁO DO CHOLERY NIE OGLĄDAĆ. DAJ FILMOWI 1 I IDZ OGLADAC ARCYDZIELA TARANTINA. JUZ WYRAZILES SWOJA OPINIE, WIEC CO TU JESZCZE ROBISZ? :|

t0meg

Sam nie oglądałem mimo to mimochodem 2 odcinki kiedyś tego shitu widziałem i na tej podstawie daje 1, a ty się dzieciaku tak nie bulwersuj i oglądaj sobie dalej południowoamerykańskie tasiemce... a no i nie zapomnij kupić chusteczek...

LUKA1985

Racja. Ten serial jest taki beznadziejny, że masakra. Wieje nudą na odległośc. I jeszcze ta muzyka. Ludzie! Nie rozumiem, co was tak bawi? Teksty Violetty? Taaa, rzeczywiście, są na bardzo wysokim poziomie...
Antyfani 'Brzyduli', łączcie się!:D

ocenił(a) serial na 8
Lady_Sakura

No i co Ci da takie łączenie antyfanów? Brzydula to juz historia.

cronin35

Może porównaj ją jeszcze do Aleksandra Wielkiego albo Cezara?

ocenił(a) serial na 10
LUKA1985

To, że ten serial nie przypadł Ci do gustu nie daje Ci prawa do obrażania tych, którym się spodobał. A stwierdzenie 'mam wrażenie, że 90% użytkowników tego portalu nie przekroczyło lat 13' świadczy tylko o Twoim wąskim wyobrażeniu o ludzkich gustach, bo przecież 'nie to ładne co ładne tylko co się komu podoba'. Pozdrawiam :)

ChanelRose

Że niby w którym momencie kogoś obraziłem ??? hmmm.... teraz mam ochotę, ale wstrzymam się, wszak nie ładnie bić kogoś kto takie seriale ogląda i ma więcej niż wspomniane 13 lat... taki człowiek musiał zaprawdę mieć niełatwe życie... A mi, nie tyle nie przypadł do gustu ten serial, co nie przypadają mi do gustu absolutnie wszystkie tego typu tasiemce... zresztą nie będę Ci tłumaczył czemu bo i tak nie zrozumiesz...

ocenił(a) serial na 10
LUKA1985

Uważam że dyskusja z Tobą jest całkowicie zbędna ponieważ inteligencją nie grzeszysz o czym świadczy Twoje podejście do całego tematu oraz do dyskusji na tym forum. Mogę Ci tylko doradzić abyś po prostu nie wchodził na fora filmów/serialów które nie przypadły Ci do gustu i nie prowokował beznadziejne, przy tym obrażając jego fanów. Bo obelgi są najgorszą formą (?) dyskusji, o ile w ogóle są i przede wszystkim świadczą o braku umiejętności dyskutowania z klasą i możności przekonania przeciwnika do swoich racji za pomocą racjonalnych i rzetelnych argumentów. Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
ChanelRose

A co do form obrażających:
‘A ty się dzieciaku tak nie bulwersuj’ - po pierwsze, nie wiesz, czy ten ktoś rzeczywiście jest 'dzieciakiem' a poza tym każdy choć trochę myślący człowiek dopatrzy się tu próby pokazania innym niedojrzałości tegoż użytkownika za pomocą określenia 'dzieciak' co 'teoretycznie' pokazuje, że ty jesteś oczywiście dorosły i twoja opinia bardziej się liczy.
'Mam wrażenie, że 90% użytkowników tego portalu nie przekroczyło lat 13...’ - patrz wyżej (tylko w tym momencie obrażasz '90% użytkowników tego portalu'.
‘Że niby w którym momencie kogoś obraziłem ??? hmmm.... teraz mam ochotę, ale wstrzymam się, wszak nie ładnie bić kogoś kto takie seriale ogląda i ma więcej niż wspomniane 13 lat... taki człowiek musiał zaprawdę mieć niełatwe życie...’ - po pierwsze :) czyżbyś próbował mnie sprowokować formą groźby(?) do tego abym pierwsza Cię obraziła? Żałosne. Po drugie: 'nieładnie' się pisze razem a nie osobno - słownik by się przydał intelektualisto. Po trzecie: uważam, że słowo 'bić' jest wysoce niewłaściwe ponieważ gdybym brała sobie Twoje bezsensowne wypowiedzi do serca mogłabym to uznać za groźbę :) Po czwarte: 'taki człowiek musiał zaprawdę mieć niełatwe życie...' - no tu chyba nie zaprzeczysz, że jest to ewidentna obraza dla osoby która z Tobą polemizujesz. Zapewne ktoś inny by Cię za to zmieszał z błotem bo jakby nie patrzeć to pojechałeś mi po życiorysie. Ale że ja mam Twoje kretyńskie opinie w d... to zostawie to tak jak jest i pożyczę Ci powodzenia na innych forach :) żegnam :)

ChanelRose

Że niby w którym momencie kogoś obraziłem ??? hmmm.... teraz mam ochotę, ale wstrzymam się, wszak nie ładnie bić kogoś kto takie seriale ogląda i ma więcej niż wspomniane 13 lat... taki człowiek musiał zaprawdę mieć niełatwe życie... A mi, nie tyle nie przypadł do gustu ten serial, co nie przypadają mi do gustu absolutnie wszystkie tego typu tasiemce... zresztą nie będę Ci tłumaczył czemu bo i tak nie zrozumiesz...

ChanelRose

ChanelRose

LUKA1985

Rozumiem, że są gusta i guściki, że można nie lubić filmu/serialu, ale nie rozumiem dlaczego ocenia się SERIAL, który liczy ponad 200 odcinków po obejrzeniu zaledwie 2... <lol2> Ja nie jestem żadnym fanem tego serialu, obejrzałem kilkanaście odcinków i akurat nie zgodzę się z twoim argumentem: "fatalne aktorstwo". Jest w tym serialu kilka postaci naprawdę porządnie stworzonych (Socha czy Braciak). Nie wystawiaj ocen serialom, których nie oglądasz!! Jak zobaczyłem w Twój profil to o mało z krzesła nie spadłem ze śmiechu. 90% seriali które "oglądałeś" oceniłeś na 1/10. Ciekawe czy także wystawiałeś oceny po obejrzeniu 2 odcinków... Żal...