Ja mysle ze bedzie jak ze wszystkimi produkcjami TVN wyemituja tyle ile nakrecili plus beda jeszcze krecic nowe
Zaplanowano 250 odcinków, ale wszystko jest jeszcze uzależnione od oglądalności serialu ;) wiadomo, że jesli coś się podoba i sie sprzedaje, to robi się ciag dalszy itp. itd.
ja slyszalam ze ma byc 280 odcinkow w ''dzien dobry tvn'', ale zalezy pewnie od ogladalnosci
Racja, uwielbiam ten serial, jest zabawny i taki inny niż Pierwsze miłości, Tylko miłości, M jak miłości i dlatego nie chcę żeby ciągnął się do przez lata. Bo im dłużej pchają fabułę na siłę tym większy chłam i komercha. Wystarczy spojrzeć na Klan, ciekawy przez pierwsze 1,5 roku czy oczywiście, Modę na sukces, który leci odkąd sięgam pamięcią.
Nie będzie się ciągnął w nieskończoność ;p moim zdaniem zakończą na 220 odcinkach, zresztą zauważcie że jest to serial na licencji i nie może mieć za wielu odcinków ;dd
pewnie dokręcą sporo ale serial raczej nie będzie się dłużył w nieskończoność...
ale tvn ma tylko jednego tasiemca (na wspólnej) więc...:)
na moje to tych odcinkow bedzie z jakies 300,
bo mowili w ddtvn ze ula zdejmie aparat w 201 odcinku, wiec troche po tej jej przemianie musi sie dziac,
wiec mysle ze na 220,tak jak moj przedmowca przedstawil, się nie skonczy ;P
Ja pamiętam, że w tenj brazylijskiej czy wenezuelskiej wersji Betty zdjęła aparat w ostatnim odcinku dopiero, choć wypiękniała wcześniej. Więc jak się będą trzymać tej fabuły to może się skończyć na tym 201 czy 200.