BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57903
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

Prawie skakałam z radości, jak się dowiedziałam. O jedno badziewie mniej. Niestety, wielka szkoda, że jest jeszcze tyle "produkcji" jakimi karmią sterowane przez hormony 12-17 latki... Strach pomyśleć, co stanie się z naszym narodem za 20-30 lat... KIM ONE BĘDĄ???

Phoebe123

Teraz czekamy na komentarze typu :"Jak ci się nie podoba to nie oglądaj", "sama jesteś badziewie", itd.

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

To dalej czekaj ;]

Ja ubolewam nad koncem brzyduli - mila odmiana od tego co zazwyczaj ogladam :)

ocenił(a) serial na 1
aPosing

A ja myślałem że wszystkie kobiety kochają ten serial i oczywiście Filipa Bobka:D

WOLVERINE55

ja spokojnie czekam na kontynuację, bo aż się prosi o toP)

ocenił(a) serial na 3
Phoebe123

To byłą totalna badziew - imho, ale np moi znajomi oglądali każdy odcinek z zapartym tchem, a nawet (o zgrozo!) wybuchali od czasu do czasu śmiechem.

Phoebe123

Kazdy lubi co innego mi osobiscie serial "BrzydUla" przypadl do gustu dopiero po wielkiej przemianie ale w kazdym razie byl zabawny bo teksty Wioli sa rozbrajajace. Spotkalam sie nawet z przypadkiem ludzi, ktorzy po kazdym odcinku zapisywali jej teksty a pozniej mogli z nich posmiac ;D

Musimy przyznac ze Polska brzydula po stylizacji byla jedna z najladniejszych biorac pod uwage aktorki z innych krajow.

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

"O jedno badziewie mniej" A "Majka" to niby co? Według mnie o wiele większe badziewie niż "BrzydUla". Oglądałam czasami, dla relaksu i uważam, że taka zła nie była. A nawet OK, jak na polski serial.

aneba

posłuchajcie no netowe gnioty:))

Prawdziwym badziewiem jest Majka, natomiast osoby śmiejące się z Brzyduli to 99% osób ktore nigdy nie widziały tego serialu, ale krytykują BO TAK WYPADA, albo widzieli 1 odcinek i stereotypowo oceniają z założenia

tak się składa że oglądalam brzydulę i nie mam 17 lat, uwazam że ten serial jest absolutnie genialny w swym rodzaju, naprawdę inteligentne dialogi, humor, postaci, peunty, aktorzy i absolutnie cudna muzyka, idealnie podłożona do scen

prawdziwym gniotem który macie na mysli jest serial Majka, dialogi z mody na sukces i luz marii,

z całym szacunkiem ale w Brzyduli dialogi były na poziomie, nie gadalo się o d...ie marynie przez większosc odcinków jak w Majce, w stylu "czy chcesz o tym porozmawiać", "wierzę w ciebie córeczko", "kocham cię" etc.

bardzo wiele osób w towarzystwie, na ulicach rozmawiało o Brzyduli,a niby nikt jej nie ogladał

z Majką jest odwrotnie, niby wielka ogladalnosc, a nikt o niej nie rozmwia, BO NIE MA O CZYM

serial jest tak denny, ze nie ma co tu analizować

w brzyduli to chociaż ci najbardziej wymagający pośmiali się z Viletty przez dwa t i v.

ocenił(a) serial na 10
avoocadoo

avoocadoo, w pełni podpisuję się pod Twoimi słowami :P

dodam jeszcze, że Brzydula była serialem naprawdę na poziomie. Niby to kopia, ale tak naprawdę to w Polsce stworzony został lepszy wzbogacony scenariusz. Takich barwnych postaci nie ma w żadnym serialu!:)

ocenił(a) serial na 1
Phoebe123

"BrzdUla" to ścierwo. A te teksty Wiolki to już tak żenujące, że szok. Ja naprawdę nie wiem jak ktoś to mógł oglądać od początku do końca.

ocenił(a) serial na 1
_Megan_

Zgadzam się w 100%. Kompletna beznadzieja! Ale niestety mamy już kolejne gnioty typu: Majka, Klub szalonych dziewic itp..