BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57901
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

Słaby

ocenił(a) serial na 2

Serial słaby spodziewałem się czegos w stylu amerykańskiej brzyduli a dostałem mdły film. Trudno się go ogląda dialogi mdłe, scenariusz jeszcze gorszy. A jeśli chodzi o sama brzydulę tak słabej gry aktorskiej to bardzo dawno nie widziałem nawet w Polskich serialach. Nie polecam

ocenił(a) serial na 3
Menfik

Muszę się zgodzić ....

Nie wiem czemu ale scenariusze tych seriali"obyczajowych" które mają niby pokazywać życie .... ani trochę życiowe nie są. No rzyć(owe) może i tak xD

Cały ten serialowy świat nie tylko w przydaku BrzydUli jest zbyt cukierkowy, szczęśliwy, nieszczęśliwy, dynamiczny ....

Serial ogólnie nudny ... tak na 3/10

ocenił(a) serial na 10
Lukasz_Artyszuk

Życie masz wszędzie: w pracy, w domu, za oknem, na ulicy. Po co więc naśladować to w serialu, który ma nas właśnie oderwać od tej szarej rzeczywistości. W związku z powyższym argumenty, które podałeś na minus, powinny być raczej na plus. A mimo, że świat BrzydUli jest przerysowany, to sam, na własnym przykładzie wiem, jak momentami w tym rzyć(owym) serialu, jest dużo życiowych sytuacji i emocji. Ale to może wiedzieć tylko ten co ogląda, albo ma coś wspólnego z główną bohaterką, a nie 3 odcinki po 20 minut i już myśli, że wie wszystko o serialu. Oczywiście, jak kogoś takie klimaty nie interesują, to w ogóle nie powinien się zabierać za oglądanie, a tymbardziej ocenianie, bo po prostu nie jest to "tytuł" dla niego i tak jak na przykład Ciebie, może nudzić.