BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57903
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

Zachwyceni popularnością Violetty Kubasińskiej producenci serialu Brzydula poważnie myślą o nakręceniu nowego serialu. Tym razem właśnie o niej. Fakt donosi, że wystąpią w nim także inni bohaterowie zakończonej już produkcji. To dla nich okazja, żeby nie zniknąć z anteny TVN-u. Podobno plany nakręcenia serialu opowiadającego o przygodach Violetty Kubasińskiej są jak najbardziej realne. Widzowie uwielbiają tę postać, a wiele jej wypowiedzi uzyskała już status kultowych.

Grająca ją Małgorzata Socha zdaje się coś wiedzieć na ten temat, bo wypowiada się bardzo tajemniczo:

Nie chciałabym na razie nic mówić na ten temat - mówi Super Expressowi. Ale oczywiście miło by było gdyby taki serial powstał.

Małgosia doskonale się spisała - nie kryje zachwytu osoba pracująca przy produkcji Brzyduli. Ona ze swoimi powiedzonkami wręcz przyćmiła innych aktorów. Widzowie ją pokochali, szkoda byłoby tego nie wykorzystać.

no_bo_co

Jak myślicie jaki tytuł powinien nosić ten serial ? Ja uważam że powinno to być słynne "Dasz wiarę "?

użytkownik usunięty
Kaya1456

A ja myślę, że jeśli coś takiego powstanie to będzie porażka... ta postać jest tak fajna, bo nie przedobrzyli, to wyraźny charakter wpisany w fabułę serialu. Jak zaczną zarzucać Violettą to to będzie zwyczajnie żałosne.
Faktycznie postać jest świetnie zagrana, prezentuje ją dobra aktorka, ale ilość tych powiedzonek i scen jest odpowiednia, nie zarzucają nas Kubasińską. A kiedy zaczną to robić, co nieuniknione jeśli powstanie taki serial, to będzie straszne.

no_bo_co

Ja bym się cieszyła gdyby taki serial powstał. Wielu widzów lubi Violettę i myślę, że byłoby śmiesznie.

ocenił(a) serial na 10
Nadi

ja też bym się cieszył, gdyby taki serial powstał. Na pewno byłby fajny.
Socha jest znakomitą aktorką i sprawdziłaby się w głównej roli. Tytuł - "Violtta - przez V i dwa T" :P

cranberrries

a ciekawa jaka mogłaby być fabuła tego serialu?

np.

Od pamiętnego pokazu FD Gusto minęło 5 lat. Violi robi światową karierę jako modelka. Związek z Sebastianem trwał bardzo krótko. Rozstali się w dniu ślubu, na którym się nie pojawiła. Była w tym czasie w Nowym Jorku na pokazie nowej kolekcji sławnego nowojorskiego projektanta. Violetta mieszka w Londynie ze swoim nowym chłopakiem, który jest jej agentem. Gdy dowiaduje się o poważnej chorobie matki nie zastanawiając się rzuca wszystko i wyjeżdża do Pomiechówka. Spotyka tam Sebastiana, który jest dobrym przyjacielem rodziny. Powraca dawne uczucie, znów się w sobie zakochują. Jest tylko jeden problem, a właściwie dwa. Po pierwsze żoną Sebastiana jest Paulina, z którą ma córkę. Po drugie Viola spodziewa się dziecka.

no_bo_co

Jeśli ktoś uważa pudelka za wiarygodne źródło informacji to gratuluję.
Scenarzyści robią, co mogą by utrzymać swoje zamiary w tajemnicy, a zwykły portal plotkarski wszystko przejrzał :/? Nie wydaje mi się.
Zresztą Viola jest fajna, ale czasami jest jej za dużo. Jako główna bohaterka mogłaby się przejeść widzom.

no_bo_co

Moim zdaniem jak by to fajnie wszystko zrobili i nakręcili to mogło by to wypalić napewno widzów by miał sporo bo ludzie uwielbiają Violette i Małgorzate Soche