Wogole jak ogladam ten serial to wydaje mi sie ze on nie jest o Uli czyli brzyduli tytulowej ale o Wioli;p.Malgorzata Socha przycmila ''glowna'' aktorke czyli Julie Kaminska. Mam rowniez wrazenie ze ten film jest po to zeby wypromowac Malgorzate Soche a TVN robi to w tym wypadku doskonale. Ten serial to rowniez skupisko ''gwiazd'' polskiego showbiznesu.Nie wiem co roi w tym serialu K.Sowinska. Zero talentu aktorskiego i ten jej glos fuuj-okropienstwo. W takich przypadkach zastanawiam sie czy przypadkiem ustawa o aktorach nie jest zlym pomyslem;). Naprawde aktorzy powinni byc po studiach moim zdaniem...
Oj sorry ze cie nazwalem Cwokiem pomylilem komentarz,ale z drugiej strony ogladac serial i nazywac koszmarem cos tutaj nie gra,nie wierze w to ze TVN promuje Soche to juz lekka przesada,jakie tam graja gwiazdy jedynie Jacek Braciak to super aktor reszta to trzecia liga.
nie wierzysz w to ze TVN promuje Soche?To wogole ogladasz ten serial?Jesli ogladasz i nie widzisz ze Socha czyli Wiola ma bardziej rozbudowana role niz Ula to sorry ale chyba nie ogladasz uwaznie tego serialu;).A gwiazdy napisalam w cudzyslowiu bo wg mnie ta Sowinska to zadna gwaizda i aktorka.Dlatego nie wiem kto dobieral obsade filmu.
nie jestem jej fanka po prostu lubie jak gra bo trzeba przyznac ze gra swietnie.A to ze uwazam ze tvn ja promuje to poprostu zauwazylam;p
Gra napewno w tym serialu swietnie,ale nie wierze ze TVN ja promuje co mialby z tego napewno nie wieksza widownie.