Braciak,kapitalnie zagrał rolę pedała projektanta,o przepraszam geja:P Po tym można poznać aktora jak zagra wszystko,co mu podadzą.Szkoda,że widzimy go tylko na drugim planie...
Włodarczyk nie wiem czemu zagrał w tym czymś. Może mu brakło kasy,może nie chciał wracać do szkopów..Po prostu nie wiem...
Simlat rola idioty fajnie mu wyszła,był przekonujący:) Oprócz tego genialny w Generale.
Socha niby ładna,niby jakoś zagrała pustą lalke,ale nie przemawia do mnie jako aktorka.A jej teksty,a właściwie scenarzystów nie sprawiły bym się uśmiechnął.
Hirsch z całym szacunkiem ale dla niej seriale to maks.
Kamińska lepsi od niej są nawet bracia Mroczkowie.I niech to wystarczy jako komentarz.
Nie trzeba być obcykanym. Wystarczy mieć rozwinięty mózg by po kilku odcinkach móc się wypowiedzieć o serialu jak i osobach w nim występujących.Dałem kilka odcinków sobie na to,by tacy jak Ty nie zarzucali mi poźniej,że mam wyrobioną opinię po 1 odcinku ;]
Zgadzam się. Braciak to świetny aktor. Oprócz niego Simlat i Socha też nie byli najgorsi... Ale reszta strasznie kiepska. A Kamińska to już tragedia. Nie rozumiem czemu ją wybrali do głównej roli. Ani ładna (choć ładna miała być) ani utalentowana. I na dodatek ten jej potworny głos...
Pozdrawiam.
Dla mnie aktorzy, którzy odgrywali rolę: Pshemko, Violetty, Pauliny, Aleksa i Adama byli świetni. Reszta kiepsko- na czele z Ulą i Markiem:(
obejrz Majkę, to zaczniecie wychwalać BrzydUle.
denne dialogi są przerażające. ^^