BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57901
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

Braciak,kapitalnie zagrał rolę pedała projektanta,o przepraszam geja:P Po tym można poznać aktora jak zagra wszystko,co mu podadzą.Szkoda,że widzimy go tylko na drugim planie...

Włodarczyk nie wiem czemu zagrał w tym czymś. Może mu brakło kasy,może nie chciał wracać do szkopów..Po prostu nie wiem...

Simlat rola idioty fajnie mu wyszła,był przekonujący:) Oprócz tego genialny w Generale.

Socha niby ładna,niby jakoś zagrała pustą lalke,ale nie przemawia do mnie jako aktorka.A jej teksty,a właściwie scenarzystów nie sprawiły bym się uśmiechnął.

Hirsch z całym szacunkiem ale dla niej seriale to maks.

Kamińska lepsi od niej są nawet bracia Mroczkowie.I niech to wystarczy jako komentarz.

ocenił(a) serial na 8
niccco

ależ ty obcykany w tej "szmirze tvnowskiej" jesteś hehe

ocenił(a) serial na 1
cronin35

Nie trzeba być obcykanym. Wystarczy mieć rozwinięty mózg by po kilku odcinkach móc się wypowiedzieć o serialu jak i osobach w nim występujących.Dałem kilka odcinków sobie na to,by tacy jak Ty nie zarzucali mi poźniej,że mam wyrobioną opinię po 1 odcinku ;]

niccco

Zgadzam się. Braciak to świetny aktor. Oprócz niego Simlat i Socha też nie byli najgorsi... Ale reszta strasznie kiepska. A Kamińska to już tragedia. Nie rozumiem czemu ją wybrali do głównej roli. Ani ładna (choć ładna miała być) ani utalentowana. I na dodatek ten jej potworny głos...
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
mii

Dla mnie aktorzy, którzy odgrywali rolę: Pshemko, Violetty, Pauliny, Aleksa i Adama byli świetni. Reszta kiepsko- na czele z Ulą i Markiem:(

ocenił(a) serial na 7
mii

obejrz Majkę, to zaczniecie wychwalać BrzydUle.
denne dialogi są przerażające. ^^

ocenił(a) serial na 10
t0meg

Kamińska grała w miarę dobrze w pierwszych 100 odcinkach, a potem jakoś się "posypała", a kiedy Ulka przeszła przemianę, to już całkiem. Denerwowała mnie, jak mało kto.
Rola Pshemko - genialna. Nic dodać, nic ująć.