Jak myślicie będzie wersja kinowa BrzydUli??? :-)))))
dlaczego, fajny byłby filmik na wieczór taki usypiacz no moze nie bylo to arcydzieło ale taki spokojny "filmik" :-))))
Wątpie. Poza tym wydaje mi się, że byłby mega, mega beznadziejny, bo o czym miałby być?
Też myślę że raczej go nie będzie, ale mogli zrobić tak jak serial "Podróż za jeden uśmiech" był serial ale też później była wersja kinowa. Wystarczy dobry pomysł na film aktorzy mi można kręcić... takie jest moje zdanie
Mam nadzieje że nie, wersja kinowa to by chyba było już za wiele(no ale ja nie jestem aż takim fanem tego serialu więc może nie powinienem się odzywać w tej sprawie:D)
Ja też nie jestem takim wielkim fanem, po prostu lubię ten serial, przychodząc zmęczona po pracy fajnie obejrzeć coś lekkiego a jeśli była by wersja kinowa to zamiast oglądać te wszystkie odcinki można było obejrzeć jeden może 2 godzinny film
Może zrobiliby tą samą historię, ale z innym biegiem wydarzeń i zakończeniem. XD
Może coś takiego, że Ula jest już żonata z Markiem, a Piotr wraca po roku z USA i znów zaczyna o nią walczyć :)) To by było niezłe
Mi by wystarczyło jakby zrobili odcinek specjalny za jakies pol roku w którym dali by coś co zakończyło by się ślubem i pokazaniem jak razem zamieszkuja itp ;)
Dobry pomysł poprzednika, mogli zrobić taki odcinek... to tak samo jak w Kryminalnych było podobne zakończenie, ten serial byłby b. dobry ale jest coś w nim wkurzającego ja nie umiem określić co ale coś na pewno.... może ktoś z Was wie... :-))))