BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57903
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

jak ostatnio w szpitalu Ula dała się poniżyć Paulinie. Gdybym ja była na jej miejscu i usłyszała od niej że "nie ma takiego życzenia ze strony Marka żebym tu była", ok poszłabym sobie, ale dopiero w momencie gdyby powiedział mi to osobiście, prosto w oczy, a nie przez jakiegoś pośrednika !

ocenił(a) serial na 6
Kaya1456

No właśnie, ja też bym tak łatwo się nie poddała. Zwłaszcza, że było wiadomo jak Paulina jest nastawiona do Ulki...

ocenił(a) serial na 8
mychetka

Równiez podzielam wasze zdanie. Zwłaszcza, ze Ulka doskonale wiedziała jaka jest Paulina. Odejść ok. Ale dopiero po "widzeniu" z markiem. To był SZPITAL! Nie mogła jej nic zrobić...
Ula mogła tez po prostu oddzwonic do marka, choc nie wiadomo coi z jego kom. No ale możliwości było bardzo dużo.

Susan_1467

Właśnie! Też się z Wami zgadzam, normalnie aż na nią nawrzeszczałam xP. Paulina jej powiedziała, że ma sobie iść, a ta "Dobra, to idę". No jak taka idiotka! Aaaa, ale na szczęście, wszystko dobrze się skończyło :P. Co nie zmienia faktu, że ta scena była mega wkurzająca, bo faktycznie możliwości było dużo zeby COŚ, cokolwiek zrobić ;/.

Asia_Pisarka

Np walnąc Paulinę ;D

Asia_Pisarka

Np walnąc Paulinę ;D

ocenił(a) serial na 7
Asia_Pisarka

No mnie też to na maksa wnerwiło! Nie wiem zresztą, czy zauważyliście, ale tu jest taki paradoks: Ula nie chce w nic wierzyć Markowi ani się do niego zbliżać, żeby tylko znów nie zostać oszukaną, a wszystkim innym wierzy we wszystko, co tylko powiedzą. To przecież idiotyczne - ona jest mądra i sama powinna wiedzieć, co robić, a nie tak bezgranicznie polegać na innych ludziach (a już szczególnie nie takich jak Paulina. Przecież Ula WIE, że Paulina jej nienawidzi i że zrobi wszystko, żeby tylko Ula nie dotarła do Marka. Dlaczego zatem wierzy we wszystko, co ta jej powie?)

No, ale Paulina to w końcu najwredniejsza zołza tego serialu, więc sami rozumienie - musiała mieć swoje 'pięć minut', żeby pokazać, jak bardzo potrafi być okropna, kłamliwa i dwulicowa ;P

bones1995

Szkoda że Paulina nie umiała zachować klasy, tak jak Marcela w wersji kolumbijskiej. Ona zrozumiała że Armando będzie szczęśliwszy z Betty niż z nią(i nawet powiedziała to samej Betty), a Paulina szkoda gadać...

użytkownik usunięty
Kaya1456

Bardzo podobała mi się ta sytuacji, bo uwielbiałam patrzeć, jak Paula pomiata Ulką. Tak ma właśnie być: piękna i elegancka kobieta każe wsiowej memei spadać na drzewo, a memeja siada jak grzeczne cielątko pod ścianą :D
Wkurzyło mnie natomiast tandetne, ckliwe, telenowelowe zakończenie, zupełnie jak w jakiejś Luz Marii czy innej Esperanzie. Nie umywa się nawet do kolumbijskiej wersji. I dlatego zabieram jedną gwiazdkę.

ocenił(a) serial na 10
Kaya1456

ja to bym ogólnie pogoniła taką idiotkę jak ta Paulina i poszła bym do Marka nawet wbrew jej woli a w razie potrzeby bym ją spoliczkowała!!!!

ocenił(a) serial na 8
Kaya1456

Ostatnio to oglądałam. Najbardziej mnie irytowało jak Ula weszła do toalety, szedł Marek - też do toalety, Ula wychodzi. Paulina gada z Ulą. Ula wychodzi ze szpitala i Marek z kibla. No, żeby aż tak zrobić by się nie spotkali.

ocenił(a) serial na 8
Kaya1456

Oj, ludzie. Przecież Ula miała niesamowite kompleksy i przemiana tak ot ich nie zlikwidowała. Poza tym przecież pamiętała, że Marek i Paulina byli parą, pewnie ciąglę się obawiała, że się zejdą, a spotkanie Pauliny w szpitalu było takim sygnałem "OK, on mnie nie chce".

ocenił(a) serial na 10
Kaya1456

Fakt strasznie to rozegrali w tym szpitalu