BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57901
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

Znam sitcomy tvn-owskie. Więc od razu dam jeden. Widziałem amerykańską Betty i ona dostaje 4. A niestety medny społeczne zi żydy z TVN-u nic nie potrafią zrobić :P

el_Polaco

Też dałam jeden... meksykańska wersja była zajebista, amerykańska fajna, miło pooglądać, ale Polska... no cóż wiem czego można się spodziewać po polskich serialach... może zmienię zdanie, ale na razie...

el_Polaco

Ocenia bez oglądania i wyzywa od żydów. Tak, chyba już wiem, co o tobie sądzę.

ocenił(a) serial na 1
Miriam_m

Dziękuję nawet nie musisz. Oceniam teraz, bo wiem co z tego będzie... A jeśli się nie zawiodę to mogę poprawić, nie?

ocenił(a) serial na 1
el_Polaco

A, i nie wyzywam OD Żydów, tylko wyzywam Żydów. I tutaj nie wszystkich, ale tych co najbardziej szkodzą. Gdyby to katolicy najbardziej szkodzili, wyzywałbym katolików. Gdyby to Araby, wyzywałbym Arabów.

el_Polaco

a mogę wiedziec, gdzie Ci tak Ci Żydzi szkodzą?

ocenił(a) serial na 1
mig__mig

W polskiej polityce. Albo Michnik, który naprawdę nie jest Michnikiem, tylko Szechter. Jego ojciec nazywał się Aaron vel Szechter. A moje poglądy są zuuupełnia inne niż tego człowieka. jego matka na ptrzykład była wielką działaczką antykatolicką. Żydzi są z dziwnych powodów uważani za naród, który był zawsze sam, który zawsze cierpiał. Ja uważam przeciwnie. Owszem, byli mordowani podczas IIWŚ, ale Polacy też byli. To Żydzi rządzili w PRL i skazywali Polaków na śmierć. Taki kawałowy przykład NIEKTÓRYCH Żydów.

Oficer niemiecki mówi Żydom, że ten kto zeskoczy z wieży i przeżyje dostanie obywatelstwo niemieckie. Skacze pierwszy- zginął. Podobnie jak drugi i trzeci. czwartemu sie udało, wstaje i otrzeupe się z piachu. Podbiega do niego jego żona i mówi:
-Och, Aaron, będziesz żył!
-Spierdalaj Żydówo!

Oto, dlaczego nie lubię większości Żydów. Albo zastanawiające jest także to, dlaczego się tak wykłócają miedzy sobą. Michnik jedzie po Kaczyńskim (trochę krwi żydowskiej ma), ale liże dupę SLD i PO (także Żydzi).

Tak więc dlatego właśnie nie lubię większości Żydów. I nie chodzi mi o tych, którzy są takiego wyznania, tylko o tych co kiedyś byli, a teraz są wielkimi ateistami.

el_Polaco

do el polaco: tak samo mozesz sie czepic polakow, amerykanów, bułgarów i innych koreańczyków.
jak ktos jest idiota to bedzie nim zawsze bez wzgledu na narodowosc, wyznanie, czy jego zmiane.

el_Polaco

Zgadzam się z el Polaco. Tvn to jedna z najgorszych stacji polskich. Zamiast dawać jakieś ciekawe programy. Niby "programowo najlepsza" a lecą tam same Tańce z gwiazdami, You can dance i te inne pierdoły.

Hitek

A co ty chcesz od "You can dance"? Bo ja uważam, że ten program jest rewelacyjny i dzięki temu programowi ludzie o, których nic nie słyszał,a dobrze tańczą mogą się pokazać całej Polsce i dzięki temu programowi mogą zrobić karierę.

Co do "Tańca z gwiazdami" masz rację to chyba 8 edycja za dużo tego.

Co do innych programów TVN-owskich wykluczyłbym cały ten sąd rodzinny i Wesołowska.

"Detektywi" i "W-11" da się przeboleć więc mogło by to zostać.

"BrzudUla" hmm oglądałem 5 min i nie będę się wypowiadał. Dajmy temu serialowi jakąś szansę to dopiero 1 odcinek.

I nie mówcie, że Polacy robią kiepskie seriale. Bo potrafią. "Odwróceni" były bardzo dobrym serialem.

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
bandofbrothers

Co wy tak wszyscy nastawieni jestescie krytycznie na TVN?
Ja bardzo lubię ta stacje. Jest lepsza od 2, 1.
Co prawda mam teraz cyfre plus i są lepsze programy od tvnu.
A serial "brzydula" jest ok.

ocenił(a) serial na 6
el_Polaco

popieram, Brzydula jak i cały TVN jest dla Plebsu - którym można w łatwy sposób wszystko sprzedać (począwszy na takich serialach a skończywszy na wpojeniu im poglądów politycznych).

Boskigrom

Haha . Dla plebsu . Znalazł się patrycjusz co wyżej sra niż dupę ma .;//

ocenił(a) serial na 10
LegallyBrunette

Banda prymitywów - szkoda czasu na konwersacje. TVN jest najbardziej profesjonalna stacją TV w Polsce. "Brzydula" to świetny serial.

ocenił(a) serial na 6
StrasznyTyp

co do tego czy są profesjonalistami nie mam wątpliwości - w najbardziej profesjonalny sposób ze wszystkich stacji telewizyjnych potrafią manipulować i robić wodę z mózgu. Chociaż przyznaje się - sam od czasu do czasu oglądam tą telewizję.