Bardzo chciałabym ze by bylo tak samo jak w kolumbijskiej wersji: ze Ula sie dowie jaki Marek jest naprawde i w tedy ona wyjedzie a on zrozumie ze ja kocha. W podrózy sie zmienic w piekna dziewczyna i pozna innego chlopaka ktory sie w niej zakocha, pozniej z nim wroci i bedzie prezesem firmy, a marek postanowi ja odzyskac:D
W firmie pojawi się mężczyzna np. o imieniu Damian (ktoś taki w stylu Henry'ego z "Brzyduli Betty" ), będzie nowym pracownikiem kadr czy czegoś innego. Zakocha się w Uli od pierwszego wejrzenia, lecz bez wzajemności. Za pomocą koleżanek Uli będzie chciał zdobyć jej serce. Będzie się zbliżał ślub Marka i Pauliny, Ula zrozumie, że Marek nie jest dla niej i będzie Damiana darzyła większym uczuciem. Gdy Marek i Ula będą się od siebie oddalać, uświadomi sobie, że ją naprawdę kocha. Będzie jej to chciał wyznać, lecz ona wyjedzie z Damianem do Zakopanego poznać jego rodzinę. Marek postanowi jechać za nią, lecz gdy dowie się, że Ula przyjęła oświadczyny Damiana, postanowi ostatecznie ożenić się z Pauliną. Tuż przed ceremonią ślubu dowiaduje się, że Ula i Damian mieli groźny wypadek. Umieszcza ją w najlepszej klinice w kraju. Paulina powie mu, że ma wybierać między Ula a ją. Marek wybierze Ulę. Gdy dziewczyna obudzi się ze śpiączki, dowie się od rodziny ile zawdzięcza Markowi. Uli znów powróci uczucie do Marka. Będzie się chciała dla niego zmienić. Damian się z tym pogodzi i pomoże jej w przemianie. Wyjadą w tajemnicy przed wszystkimi do Francji, gdzie kuzynka Damiana zmieni jej wygląd i nauczy dobrych manier godnych dla świata w którym żyje Marek. Przed wyjazdem Ula zostawiła wiadomość Markowi, że wróci. Gdy na balu z okazji rocznicy ślubu rodziców Marka, pojawia piękna, odmieniona Ula, nikt jej nie poznaje, prócz jej przyjaciółek. Gdy wszyscy dowiadują się, że tajemnicza kobieta to Ula wszyscy są w ogromnym szoku, najbardziej Marek. Lecz gdy szok mija, oświadcza się Uli, po dwóch miesiącach odbywa się ślub.
ja tak to widze