BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57901
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

No cóż przed chwilą był ostatni odcinek tego wspaniałego serialu i chciałbym się od was dowiedzieć czy tak jak ja wy spodziewaliście się
takiego zakończenia i czy jesteście za tym żeby była reaaktywacja brzyduli za jakiś czas?

użytkownik usunięty
igi_m

Trudno się nie spodziewać takiego zakończenia ;)

A co do reaktywacji - to mam nadzieję chodzi ci tylko o emisję całego serialu od początku a nie o dalsze losy Uli i Marka :D

ocenił(a) serial na 8

pięknie było, niestety się skończyło. Ula wyglądała bardzo ładnie no i wreszcie Piotr zrobił coś dobrego. I fajnie jak Marek zaczął mówić do Uli przez mikrofon.

Tej "Majki" raczej nie będę oglądać.

ocenił(a) serial na 7
Rosalia_Marisa_Habsburg

racja, nie oglądajmy Majki. może ją zdejmą :D!

ja chce kinową wersję Brzyduli chociaż ;<.

ocenił(a) serial na 6
t0meg

Może zrobią tak jak w Kolumbii czyli dodatkowy serial o BrzydUli. W Kolumbii zrobili "Ecomodę" i tam pokazywali jak działa firma po ślubie. Może i w Polsce się zdecydują na taki sam zabieg.

yoyogi5

A wiecie co ja wam powiem? W tym odcinku Ulka chwilami niezmiernie mnie wkurzała. np. gdy wybiegła przed pokazem żeby zadzwonić do Marka - trzeba się było wcześniej opamiętać. Albo to ciągłe powtarzanie: nie przyjedzie itp... Myślałam, że mnie trafi. Taka jakaś dziecinna mi się wydała. Ogólnie to było nawet fajnie, pomijając to co wcześniej napisałam. Jednak najlepsi z najlepszych Wioletta i Przemko :D

ocenił(a) serial na 10
yoyogi5

Ale z tymi dalszymi losami bohaterów BrzydUli to byłby świetny pomysł! Oprócz dalszych losów Marka i Uli ciekawie byłoby zobaczyć także, jak się potoczy życie Violki i Sebastiana, Ani i Maćka, Ali i Józefa, a także jak rodzeństwo Febo - czy znajdzie wkońcu szczęście?Czy Paula bedzie próbowała odbierać dla Ulki Marka???

ocenił(a) serial na 10
t0meg

Majka jest nudna... obejrzałem z ciekawości.. I nie podoba mi sie zbytnio

MansonBest

Mi też się nie podobała. A wracając do BrzydUli. Stanowcze NIE dla kontynuacji. Przecież wiadomo jakby się to wszystko potoczyło : albo wróciłaby Paulina i dawałaby im wszystkim w kość, albo Marek zostałby wrobiony w jakiś romans (lub sam by się zdecydował)... Byłoby tak samo jak ze wszystkim innym.

sikorka94

Parę dni temu był wywiad w radiu z Braciakiem. Mówił, że trwają negocjacje z Kolumbijczykami w sprawie kręcenia reszty odcinków. Oni chcieliby je nakręcić.
Dlatego mam nadzieję, że Kolumbijczycy się zgodzą i będą dalsze odcinki :).