BrzydUla

2008 - 2009
6,4 58 tys. ocen
6,4 10 1 57903
5,7 6 krytyków
BrzydUla
powrót do forum serialu BrzydUla

Jak tak można? Kto pisze te dialogi.
Ula: Fajnie, fajnie, fajnie. Nie no naprawdę fajnie.
No rzesz k*rwa!
I jeszcze ta kamińska. Rozumiem, że ona nie jest aktorką, no ale już ta Julia Wróblewska lepiej gra.

ocenił(a) serial na 10
humalassa

No tak, przecież ty byś lepiej zagrał, prawda?

ocenił(a) serial na 1
informalgirl

Lepiej czy nie lepiej aktorstwo w tym serialu jest TRAGICZNE i tyle ;)) Może i aktor zagrałby lepiej w sumie gorzej zagrać nie można ;]

ocenił(a) serial na 10
misiaczek37

tak jak w większości polskich seriali , nie da się ukryć .

ocenił(a) serial na 7
humalassa

Skoro Wam się nie podoba to po jakiego to oglądacie? Po co wchodzicie na to forum i w ogóle na stronę poświęconą serialowi? Nie mówię, że aktorzy grają super, najlepiej, extra, ale trzymam to dla siebie... i w przeciwieństwie do Ciebie, autorze tego postu, nie zakładam specjalnie tematu, tylko po to, żeby popisać jak to mi się nie podoba jakiś aktor, bądź też jego gra. Widocznie więc coś ten serial ma w sobie, że o nim piszesz. Kilka lat temu też wchodziłam na strony filmów, bądź seriali i pisałam jakie są głupie, itp... chociaż je oglądałam i to regularnie. Wtedy mnie to bawiło, bo wiedziałam, że fani będą się na mnie wnerwiać. Teraz już z tego wyrosłam... i tego samego, życzę Tobie
Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
julita_2611

Chociaż jedna mądra odpowiedź w tym temacie i całkowicie się z nią zgadzam.

informalgirl

Plusy tego serialu to: Małgorzata Socha, Jacek Braciak oraz Łukasz Simlat : "yo yo respect duży respect" powalił mnie tym tekstem :D Serial oceniam 5/10 jest dosyć miły w oglądaniu, ale większość aktorów strasznie irytuje zwłaszcza Julia i te je narracje nie potrzebne w ogóle. Dialogi nie są powalające, ale tych trzech wyżej odwalają kawał dobrej roboty.

bandofbrothers

nic dodać, nic ująć ;) też nie mogłam z jego tekstu :D

ach, dodać tylko Anię, jak ktoś już napisał. :)

użytkownik usunięty
julita_2611

Po co oglądamy? Niektórzy skazani są na podstawowy zestaw kanałów w tv, a czasem usłyszy się serialowe kwiatki przemieszczając się z jednego pokoju do drugiego.
Po co komentujemy? Aby wyrazić swoje zdanie, przestrzec innym przed zmarnowaniem czasu.

Forum byłoby bardzo ubogie i zmarłoby śmiercią naturalną, gdyby nie my, niegodziwcy, czerpiący bezwstydnie z możliwości oferowanych po naciśnięciu "dodaj nowy temat". Serio, mamy nie krytykować serialu, żeby nie irytować fanów? Filmweb jest portalem, w którym - z założenia - użytkownicy mają dzielić się swoimi OPINIAMI, czyli mają tworzyć nowe tematy, pisać posty. I chwała im za to, bo dzięki recenzjom (pełnym wytykania paluchami aktorskeij miernoty) uniknęłam wydania pieniędzy i stracenia czasu oglądając dobrze reklamowanych a bezwartościowych filmów i seriali.

ocenił(a) serial na 5
humalassa

moim zdaniem nie jest aż tak tragicznie, ani z dialogami, ani z aktorstwem;
przede wszystkim Violetta - chyba najbarwniejsza postać tego serialu, najbardziej mnie rozwala, kiedy gra taką biedną, umęczoną, nierozumianą przez świat ;) teksty ma generalnie bardzo fajne, chociaż zdarza im się przedobrzyć; podoba mi się też Pshemko i Adam, który zawsze gra na dwa fronty :)
aktorzy grający te postacie świetnie się spisują, bez nich byłoby nędznie i chyba całkowicie zrezygnowałabym z tego serialu;
szczerze mówiąc, to najbardziej wkurzająca bywa para głównych bohaterów, te sceny z nimi - flaki z olejem;
ogólnie to serial nie jest powalający, ale przyjemnie się go ogląda, ot tak dla relaksu, i można się czasem pośmiać

ocenił(a) serial na 5
maly_glod

aaa całkiem w porządku jest jeszcze aktorka grająca Anię; a co do Kamińskiej to wolałam ją z drutami na zębach i szkłami musztardowymi, czyli przed "cudną przemianą", wtedy była jeszcze trochę zabawna

użytkownik usunięty
humalassa

A mnie się aktorstwo jak najbardziej podoba. Jestem ZA !