dzisiejszy odcinek był chyba ostatnim ,jeśli chodzi o pierwszą serię.w związku z tym mam pytanie,czy wiadomo cos na temat tego,aby tvp miała zamiar puszczać drugą,a jeśli tak to kiedy?
Niestety w poniedziałek jeszcze nie ma (są za to młode wilki czy cuś). Obawiam się, że zakupienie drugiej serii przekracza możliwości organizacyjne naszej szanownej tv (niech się tłuszcza cieszy, że pierwszą serię widziała, a co!). :(
Jeszcze będzie 1 odcinek. Bo I seria ma 23 odcinki a wczorajszy był 22!
A co do drugiego sezonu.. hmm.. miejmy nadzieję ,że może będzie?
W poniedziałek były DWA odcinki jeden po drugim. Na szczęście w ostatniej chwili się zorientowałam...
A ja się zorientowałem o kilkadziseiąt chwil później, bo na TVP1 było Milczenie Owiec :/
Czy ktoś łaskawie mógłby zadzwonić do TVP2 i im wytłumaczyć, że jak już zakupili serial "na czasie" to powinni zadbać o stałą porę emisji!?!?!
Jedyny serial jaki oglądam a oni sobie z tygodnia na tydzień porę zmieniają. I nic nie powiedzieli o tym, że to ostatnie dwa odcinki. "Gratuluję" PR!
Ludzie macie o tym temat zaraz po Waszym, czy tak trudno jest przeczytac?
http://www.filmweb.pl/topic/804147/%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21 %21%21%21%21%21%21%21%21%21%21%21.html
hej gdzies czytalam ze 2 sezon brzyduli betty w tvp zacznie sie dopiero jesienia. od 24 marca 2 sezon bedzie emitowany na fox life;p.