Jak podoba wam się pierwszy odcinek 3 sezonu. Według mnie super tylko dlaczego Hilda jest taka gł**** i jednak jest z tereneremPS niezle z niego ciacho
Jak dla mnie odcinek był całkiem fajny :), a ten Jesse pewnie niezle namiesza! Ja osobiscie strasznie czekam az Betty wreszcie zacznie łaczyc z Danielen cos wiecej niz przyjazn (mimo ze watek przyjazni jest swietny, chetnie bym do niego dodala milosc :) )!
Co do trenera to rzeczywiscie Eddie Cibrian to prawdziwe cicho ;), ale watpie zeby Hilda z nim byla na dluzej. Ciekawa jestem co zobaczymy w Ugly Betty za tydzien :)
niestety nie wiem gdzie mozna znalezc napisy i czy takie wogole juz sa do nowych odcinkow, ja ogladam po angielsku wiec poprostu nie szukam, ale mam nadzieje ze uda Ci sie znalezc
Moim zdaniem pierwszy odcinek był super. Ani trochę się nie zawiodłam, aż nie mogę się doczekać kolejnego. Ciekawa jestem też czy Betty faktycznie połączy coś wiecej z Danielem. Chociaż muszę przyznać, że o ile na początku wydawało się to oczywiste to teraz jakoś ciężko mi sobie ich razem wyobrazić.