PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=328341}

Brzydula Betty

Ugly Betty
2006 - 2010
6,7 16 tys. ocen
6,7 10 1 15881
6,0 6 krytyków
Brzydula Betty
powrót do forum serialu Brzydula Betty

3 sezon

ocenił(a) serial na 10

Jak podoba wam się pierwszy odcinek 3 sezonu. Według mnie super tylko dlaczego Hilda jest taka gł**** i jednak jest z tereneremPS niezle z niego ciacho

ocenił(a) serial na 10
sara137_2

Jak dla mnie odcinek był całkiem fajny :), a ten Jesse pewnie niezle namiesza! Ja osobiscie strasznie czekam az Betty wreszcie zacznie łaczyc z Danielen cos wiecej niz przyjazn (mimo ze watek przyjazni jest swietny, chetnie bym do niego dodala milosc :) )!
Co do trenera to rzeczywiscie Eddie Cibrian to prawdziwe cicho ;), ale watpie zeby Hilda z nim byla na dluzej. Ciekawa jestem co zobaczymy w Ugly Betty za tydzien :)

ocenił(a) serial na 10
iwonka_6

a macie napi**??

ocenił(a) serial na 10
sara137_2

niestety nie wiem gdzie mozna znalezc napisy i czy takie wogole juz sa do nowych odcinkow, ja ogladam po angielsku wiec poprostu nie szukam, ale mam nadzieje ze uda Ci sie znalezc

ocenił(a) serial na 10
sara137_2

Moim zdaniem pierwszy odcinek był super. Ani trochę się nie zawiodłam, aż nie mogę się doczekać kolejnego. Ciekawa jestem też czy Betty faktycznie połączy coś wiecej z Danielem. Chociaż muszę przyznać, że o ile na początku wydawało się to oczywiste to teraz jakoś ciężko mi sobie ich razem wyobrazić.

uleczka_83

co się wydarzyło w pierwszym odcinku ??? Kogo wybrała Betty ?

ocenił(a) serial na 9
laura16

SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!.......... odrzuciła jednego i drugiego - przyznała, że nie jest gotowa na poważny związek.