PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=328341}

Brzydula Betty

Ugly Betty
2006 - 2010
6,7 16 tys. ocen
6,7 10 1 15881
6,0 6 krytyków
Brzydula Betty
powrót do forum serialu Brzydula Betty

Tak ma brzmieć polska wersja Brzyduli, kiepsko to widzę, z pewnością schrzanią to :) Na razie jest kilka kandydatek:
Anna Guzik
Katarzyna Cichopek
Agnieszka Dygant
Magda Różdżka

ocenił(a) serial na 7
butryk_2

Skąd te informacje?? o_O
(za krótki, hehe)

Rinoa_Sin

Na Kozaczku mozna przeczytac:). Sadze, ze to glupi pomysl, ale oczywiscie, jak bedzie w telewizji, to z checia obejze:)

Gryzio

W moim przypadku z programu Super TV :D Pudelka i innych Kozaczków nie czytam, bo tam zazwyczaj wymysły są ;) Rinoa możesz też zamiast pisania "za krótki" przytrzymać trochę spacje ;)

ocenił(a) serial na 7
butryk_2

dzięki za radę:) ja też kozaczków i pudelków nie czytam, dlatego informacja o polskiej wersji Betty trochę mnie przeraziła. Mam nadzieję, że zrezygnują z tego projektu, bo nie chcę stracić dobrej opinii o jednym z moich ulubionych seriali. :)

ocenił(a) serial na 10
Rinoa_Sin

Na wieść o każdym przedsięwzięciu TVP aż mam gęsią skórkę... Widzieliście kiedyś DOBRĄ polską komedie? Bo zwykle wychodzi im dramat:/

Meryl

Jakieś tam były dobre, np. "Niania" miewała dobre odcinki, oczywiście nie wszystkie.

ocenił(a) serial na 7
butryk_2

Mnie Niania na początku śmieszyła, ale teraz nowe odcinki budzą we mnie konsternację, bo nie mam pojęcia z czego się śmiać. Nie chciałabym, by tak los dotknął Betty.

Meryl

jeśli chodzi o polski serial komediowy to jedyne co przychodzi mi na myśl to "Wojna domowa" ale kiedy to było ;))

butryk_2

Dobra polska komedia? Jasne - "Nie znoszę poniedziałków", "Brunet wieczorową porą", "Rodzina zastępcza", "Jak rozpętałem II wojnę światową"... Pierwszy sezon "Niani" był bardzo dobry, jak ktoś już tu mówił, a dalej to tylko gorzej.

Jeżeli chodzi o "Brzydulę Ulę", czarno to wiedzę. Jakoś nie wyobrażam sobie, jak będzie wyglądała nasza wersja... Pożyjemy, zobaczymy. Jestem bardzo ciekawa, jak Marek Włodarczyk sprawdzi się w roli ojca Uli :)

Pozdrowienia i niech kisiel migdałowy będzie z Wami ^^

ocenił(a) serial na 1
butryk_2

ło matko boska x.X... nie chce tego oglądac.. cipopek.. jej
Polacy są na tyle śmieszni, że raczej nie muszą komedii zrzynac, chociaz może za dużo wymagam.

uggla

o ile wiem to nie gra tam Cichopek więc nie ma się co martwić;)) poczekamy zobaczymy co z tego wyjdzie...