Dlaczego tvp2 zamierza puścić tylko 11 odcinków Ugly betty skoro cały pierwszy sezon liczy ich 23??
No własnie wiem i to jest dziwne!! A skąd wiem?? Na stronie www.telemagazyn.pl jest napisane ze na 11 zreszta w normalnej gazecie z programem też.
Ogladajac te same seriale w TV, ktore ogladalem w wersjach oryginalnych na kompie, jestem niestety zawiedziony na polskich lektorach - po prostu produkcje z lektorami to juz nie jest to samo :( Nie slychac dobrze charakretystycznych glosow ulubionych bohaterow. Gdybym w TV zaczal pierw ogladac niektore seriale, np. Heroes, Prison Break czy Ugly Betty to moje ogladanie skonczyloby sie pewnie po 2-3 obejrzanych w TV odcinkach. A na kompie sie przyjemniej oglada
ps. juz jest dostepny pierwszy odcinek drugiego sezonu Ugly Betty :) Ugly Betty 2x01 How Betty Got Her Grieve Back
racja lektorzy sa do bani, ale ja np. nie mam juz 2 sezonu PB na kompie, wiec dla przypomnienia sobie ogladam tez na polsacie i mimo zalamania jakos daje rade
Lektor nie jest taki zły. Wolałbym nie widzieć, co byłoby gdyby zrobili dubbing do tego serialu...
Mam pytanie:
Czy tylko dzisiaj wyjątkowo nie ma serialu na TVP2 o 22:00, czy coś się zmieniło na stałe?