PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=328341}

Brzydula Betty

Ugly Betty
2006 - 2010
6,7 16 tys. ocen
6,7 10 1 15881
6,0 6 krytyków
Brzydula Betty
powrót do forum serialu Brzydula Betty

Ludzie, zlitujcie się i napiszcie jak się skończył 1 sezon! Ja musiałam wyjechac na cały zeszły tydzień i naiwnie myslałam, że TVP2 da ten ostatni odcinek tak jak powinna czyli dzisiaj, ale oczywiście musiali namącic! Z chęcią skopałabym im tyłki za taką akcję!!!!
Więc miejcie litośc i napiszcie, co się stało w ostatnim odcinku! Np. jaki sekret ma wyjści na jaw tuż przed czyimś (czyim?) ślubem??

Vikinga

Przed ostatni odcinek był nudny ale ostatni odcinek 1 sezonu był NAJLEPSZY ze wszystkich. Płakałam w pewnym momencie. Po prostu nie da się opisać tego i trzeba zobaczyć.
UWAGA SPOILER zakończenia 1 sezonu. NIE CZYTAĆ KTO NIE CHCE
-
-lepiej obejrzeć mimo wszystko.
-
Ostatni odcinek
1.Christina i Amanda odnajdują ten ukryty pokój Bradforda Meade i Fey Sommers. Drzwi zatrzaskują się i obie upijają się. Przez przypadek odnajdują sejf. Hasłem są wymiary Fey. Tylko Christina je zna. W środku jest Dziennik Fey oraz zdjęcia...Amandy (wcześniej powiedziała że to Fey załatwiła jej pracę w firmie bo to znajoma jej rodziny) Obok zdjęć jest tam akt urodzenia Amandy. Okazuje się, że Fey jest matką Amandy.
2. Ojciec Justina Suareza śpieszy się na przedstawienie- Musical. Idzie do sklepu chcąc kupić coś synowi. Sprzedawca pokazując na monitor z obrazem z kamer i każe mu wyjść. Nie udaje mu się opuścić sklepu. To był napad. Santos zostaje postrzelony a jego syn akurat pięknie śpiewał i upadł na ziemię. Policja przychodzi do Betty i mówi jej o Santosie. Ona idzie na przedstawienie i mówi wszystko siostrze. Ta zalewa się łzami.
3. Wątek Alexis i Daniela- Również świetny jednak nie chce mi się go opowiadać
4. Wątek Betty i Henrego - w pogoni za księciem rodem z komedii romantycznej. Również nie chce mi się opowiadać.

Każdy z tych 4 wątków w jednym odcinku. Najlepszy w 1 sezonie. Pozdrawiam.

Malazaa

Dzieki! Ratujesz mi system nerwowy! :)
Ale jakbyś mogła jeszcze tylko w paru słowach napisac o co chodzi z Betty i Henrym? Są razem cy nie?
Pozdrawiam!

Vikinga

Betty i Henry - no są razem a przynajmniej starają się - nie zdradzę więcej żeby nie psuć zabawy ;)

finka_3

5. Wątek z Vilhelminą i Bradem - oświadczyny.
6. Matka Daniela, Clarie ucieka z więzienia
7. Ojcowi Betty nie udaje się dostać wizy

Zapomniałam o tych wątkach, dopiero oglądając 1 odc 2 sezonu przypomniało mi się. Ps. Wszystko się rozwiąże w 1 odcinku 2 sezonu.

A więc Henry miał przyjść na kolację do Betty jednak zamiast on pojawiła się jego była -Charlie. Powiedziała Betty że jest w Ciąży z Henrym. Za moment przyszedł Henry z kwiatami do Betty i Charlie powiedziała mu o ciąży. Powiedziała też że wyjeżdża. Henry postanawia polecieć z nią. Na następny dzień Betty idzie do ortodontki i ta jej mówi że jakaś Charlie spała z dr z tego gabinetu. Okazuje się że to ta sama Charllie. Ortodontka mówi Betty żeby pobiegła za Henrym na lotnisko. Później kiedy betty ma wychodzić już za tym swoim ukochanym, przychodzi do niej policja i mówi o smierci narzeczonego hildy. Henry odlatuje...

Malazaa

Dzięki :) No to teraz czekam na 2. sezon w naszej "kochanej" TVP...