PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=328341}

Brzydula Betty

Ugly Betty
2006 - 2010
6,7 16 tys. ocen
6,7 10 1 15881
6,0 6 krytyków
Brzydula Betty
powrót do forum serialu Brzydula Betty

II sezon na TVP2

ocenił(a) serial na 10

Ma być co niedziele od 7 września o 17.05... Jak dla mnie to straszna kaszana!! Zawsze w niedzielę pracuje
popołudniu! Damn it! Wie ktos kiedy będą powtórki, bo tego jeszcze nie moge znaleźć... ;/

Kristofer

wydaje mi sie, ze powtorek nie bedzie tak samo jak w zeszlym roku, pewnie znowu w przyszle wakacje puszcza powtorke tym razem II sezonu

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

gleba... no to beznadzieja....

ocenił(a) serial na 10
Kristofer

Zawsze można oglądać w internecie, o ile zna się język. :) Pozdrawiam.

Ase

"o ile zna się język" <LOL>
rozsmieszyl mnie ten post, a nawet jak ktos nie zna tak jak Ty, to zawsze moze sobie napisy znalesc

Happily_ever_after

ja myślę że Ase ( Asowi?) chodziło to że można sobie go obejrzeć na YouTube...

dzastinka8

ok, niewazne po prostu takie teksty mnie troche z nog zwalaja, bo wychodzi na to ze jak ktos juz nie zna jezyka to co, juz nie moze sobie poogladac?? lekka bzdura

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

Komuś tutaj się nudzi i czepia się postów... ;> Jest 1 września, radziłabym zająć się szkołą, a nie siedzeniem w necie. Btw, tak mi się wydaje, że ta osoba jeszcze do szkoły chodzi... Achhh, ten młodzieńczy gniew i bunt przeciw wszystkiemu... nawet przeciw jednemu postowi. ;D

W dzisiejszych czasach angielski jest wszędzie, a w Betty ten język jest prosty, bo to nie film dokumentalno-naukowy. Jak ktoś nie zna - mógł bardziej przykładać się w szkole albo uczyć na własną rękę, jak ktoś zna - droga wolna. ;)

Ase

napisalas bzdure, a teraz zamiast na temat serialu, piszesz jakies domysly co do mojej osoby, zal.pl po prostu, a tak na marginesie to tresci twoich postow raczej wskazuja na to, ze do szkoly jeszcze chodzisz, a tekst: "radziłabym zająć się szkołą, a nie siedzeniem w necie" typowa zagrywka przy braku trafnej argumentacji

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

Tak na marginesie trzeba było być mądrzejszym i nie odpowiadać na mój "żalowy" post. :) Ale skoro wolisz to ciągnąć dalej... ;) Typowa zagrywka, taa? Typowa zagrywka do typowego małolata, basta.

Ase

widocznie jestes jakims medium skoro wiesz czy dany uzytkownik jest malolatem czy nie... gratuluje i zycze dalszych sukcesow
a na drugi raz zastanow sie po prostu zanim napiszesz glupote, wtedy unikniesz odpowiedzi na swoje posty od innych "malolatow" bo przeciez tylko ta grupa jest tak perfidna zeby zwaracac uwage tak "doroslej" osobie

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

Radziłabym również zastanowić się nad tym, co się pisze i unikać czepiania o pierdół. :)

Ase

a ja radzilabym troche pomyslec zanim napisze sie pierdoły i wtedy nikt sie ich nie bedzie czepial

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

To już nawet nie można napisać, że obejrzeć ten serial można po angielsku, taa? How nice.

PS Zapraszam na www.żal.pl bo już działa. :)

Ase

napisalas cos zupelnie innego:"o ile zna sie jezyk", a to zupelnie co innego niz teraz piszesz probujac odwrococ kota ogonem, ja juz zostawiam ten temat i zapraszam na www.zacznijmyslec.pl tez juz dziala

ocenił(a) serial na 10
Happily_ever_after

Brawo za mądrość (inaczej). ;) Miło, że zostawiasz temat po kłótni. ;)

Kristofer

w niedziele? ej no, niech nie przesadzają. Jeszcze o takiej godzinie. wtedy to ja siedzę na necie.... ;/

ocenił(a) serial na 8
Kristofer

A ja sie ciesze przynajmniej sobie przypomne fabułe i zobacze co lektor ciekawego ominie co dość często się zdarza i nie tylko w Betty.
Pozdrawiam fanów serialu :D

onebadsoul

chciałam się zapytać gdzie dokładnie można w necie oglądnąć te starsze odcinki?