PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=328341}

Brzydula Betty

Ugly Betty
2006 - 2010
6,7 16 tys. ocen
6,7 10 1 15881
6,0 6 krytyków
Brzydula Betty
powrót do forum serialu Brzydula Betty

Hej, przepraszam, może wiecie jakieś spoilerki z sezonu o Natalie- w 4 odcinku rozmawiała na przyjęciu przez telefon i widać, ze coś knuje może wiecie co planuje i jaka jest jej dalsza rola...gdyż bardzo zdenerwował mnie Daniel postępując za jej rada względem Betty i jestem ciekawa co jest jej celem;)

ocenił(a) serial na 8
Kefir_3

Według mnie Natalie stara sie wciągnąc Daniela do sekty.
Wszystko na to wskazuje bo działa według schematu takich organizacji (cały czas jest przy nim, wspiera go, zabiera na spotkanie Wspólnoty Feniksa, sam moment ich poznania jest typowy dla takich ugrupowań)
Jedank mogę sie mylić bo z Betty nigdy nic nie wiadomo :D
A i jeszcze sprawa Nico, jak ten pseudo-detektyw zarządał kasy wiedziałam że coś jest nie tak.
Biedna Wille, jak sie dowie bedzie jeszcze gorsza ( o ile to możliwe).
Ogólnie sezon Ok tylko mogli by coś z Betty i Matt'em zrobic bo zaczyna nudą wiać.

onebadsoul

Ja też odnoszę wrażenie, że Natalie chce wciągnąć Dannego do sekty. Pewnie się jej nie uda bo jak zawsze Betty wkroczy do akcji i w ostatniej chwili uratuje dzień :)

Bardzo ciekawi mnie akcja z ewentualnym przyrodnim bratem Daniela, tym z pozamałżeńskiego związku Clare, ciekawe kiedy się pojawi i kim sie okaże.... Mam nadzieje, że nie okaże się ze to Marc.... trochę zbyt grubymi nićmi szyte by to było....

Co do Willie i córeczki...mhm nie chciałabym być w skórze Nico jak sie mamuśka dowie, choć w sumie pokazuje to ze niedaleko pada jabłko od jabłoni i w sumie Willie może być dumna z corci :)

Co do Betty i Matta chciałabym zeby sie zeszli, no chyba ze Betka zacznie coś krecicć z ewentualnym przyrodnim bratem Dannego jeśli ten w ogóle sie pojawi ni nie okaże sie Markiem

Sorki za chaos, niemniej jednak mam nadzieje ze wypowiedź jest w miare zrozumiała

Cheers

jemamaje

Dziękuje wam bardzo;) macie bardzo dobre źródło informacji...zgadzam sie, ze jelsi to bylby Marc to rzeczywiscie troszkę żal - z drugiej strony - w genach miałby coś z rodzinki Meadów;) lepiej niech sie pojawi nowa postać i rzeczywiście, zeby Betty z nim zaczela krecic, a z Mattem tez troszke przynudnawo...niech cos wykombinuja, ale nie wiem jak życie uczuciowe Betty - bo przeciez posatnowili się skupic na jej pracy i karierze...Amanda ostatnio się fajne zrobiła(hehe "te uczucia") i przyznam,ze brakowalo mi przyjażni Betty z Marciem;)

ocenił(a) serial na 10
Kefir_3

ja sama nie wiem co myśleć o Natalie ;| Jedno jest pewne - bardzo jej nie lubię.
Chociaż podoba mi się Wasz pomysł z tą sektą. To mogłoby być ciekawe.

Co do przyrodniego brata to mam tylko nadzieję, że nie okaże się tym złym, który znów będzie chciał namieszać. Za dużo już takich postaci - szczególnie w życiu Daniela.
a to ma być aktor, który zagra tego syna Claire http://1.bp.blogspot.com/_ykhWmmQJH-g/Ss38MCnxcdI/AAAAAAAADGU/8rXXOz8_20o/s400/j osh.jpg

icandream

mhmhm... ciacho!!!!!! a troszku mi Daniela przypomina, taka młodsza wersja... albo ja już w obłęd popadam :)

ocenił(a) serial na 9
Kefir_3

a ja myśle ze Natalie chce kase od Daniela wyciągnąc, Albo ze knuje coś z Wille i chcą go zniszczyc i tylko ona bedzie redaktorem naczelnym.