Kurcze odcinek fajny tylko szkoda ze Jessy poleciał na Amande.
A juz go zaczynałam lubiec.
Zal troche Wilhelminy musi byc samotna.
Widac tez ze Amanda potrafi byc czasami wporzadku chociaz szkoda ze całowała sie z Jessym. Swoja drogą ciekawe czy bedzie on jeszcze w jakis ocinkach Betty.
No i nie moge sie doczekac kiedy pokaza narzeczona Connora:)
Pewnie jakas super laska ;D
Odcinek naprawde udany :) Ja mysle ze Jessy musi dojrzec do decyzji ze mozna pokochac nieatrakcyjna dziewczyne :) Zrozumie ze Betty mu sie tak naprawde podoba i postanowi o nia zawalczyc :) Przynajmniej mam taka nadzieje, a Betty było mi strasznie zal.Tak sie starała a on zrobił jej takie swinstwo.Wilhelmina - najlepsze jak dała piwo Betty hehehe ;) Amanda jest czasami w porzadku, mysle ze pomoze Betty z Jessym :) Ja mysle ze narzyczona Connora to jedna wielka niewiadoma, napewno bedzie to jakas niespodzianka :) nie moge sie juz doczekac nastepnego odcinka hehe :)
WOW Amanda jest boska:) popełniła błąd ale w sumie nie wiedziała, że Jessy to ten koleś , który podoba się Betty ale przyznala sie do błedu. Wielkie Bravo dla Mandy
No Mandy jest taka kochana i urocza mimo, że czasami gra taką głupiutką:)... Ona i Marc to w ogóle tworzą duet wszech czasów :)) Ta końcowa scena z Wilhelminą i Betty była naprawdę świetnie zrobiona. Właśnie dzięki niej nie mogę się doczekać następnego odcinka. Jednak myślę, że Wilhelmina się tak łatwo nie podda i będzie walczyła o Connora.
Już się nie mogę doczekać dalszych losów:)