Czy odcinek finalny 2. serii ma dwie godziny czy jedną, tak jak standardowy odcinek?
Większość odcinków finalnych ABC trwa 1,5 godziny, a ja znalazlam Ugly Betty, która trwa 45 minut i nie wiem czy ją ktoś pociął czy tyle ma trwać.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Tak, finałowy odcinek jest odcinkiem pojedynczym.
SPOILERY
I co sądzicie? W scenie, kiedy Betty żegnała się z ojcem, nie miała na palcu obrączki. Albo to zwykły błąd... albo B. wybrała Gio! I oby tak było, przecież Henry to już zamierzchła historia. Zresztą, gdyby miała z nim wyjechać, należałoby się chyba bardziej przygotować, więcej spakować, a przede wszystkim Hilda by była przy pożegnaniu, gdyby to miało być "już na zawsze"... Ogólnie odcinek niezły, Alexis jak zwykle nielojalna wobec rodziny, Wilhelmina jak zwykle przebiegła, a Daniel... wreszcie stał się odpowiedzialny, mimo początkowych potknięć. Ciekawa jestem, jak będzie wyglądał III sezon...
Ale to bardzo dziwne bo Grey's Anatomy, Desperate Housewives odcinki finalne trwają po 1,5 godz a tu Ugly Batty tylko standardowe 45 minut.
Wiem, ze to jest spowodowane strajkiem, ale to dzinwe, że ABC zrobiła wyjątki tylko dla kilku seriali i zrobiła podwojne odcinki.
ja myślę, że nie wybrała ani tego ani tego. moim zdaniem się postanowiła wyprowadzić z domu. pewnie w związku z tym Gio będzie miał większe szanse skoro wyjeżdża tylko na miesiąc. no i chyba Betty będzie musiała znaleźć sobie pracę bo w Mode pod Wilhelminą to ja jej nie wiedzę...
Jeżeli tak, to teraz byśmy mieli perypetie typu "Betty sama w domu" + zaloty spółki Gio & Henry (po powrocie z Włoch / w trakcie wycieczek Tucson / NY )+ "Betty szuka pracy" + Hilda & coach + Hilda - potyczki z żoną coacha + Daniel i jego dziecięca imitacja + Wilhelmina i jej dziecięca nie imitacja + ???
No cóż. Ja bym jednak wolała "Betty i Gio - świat w nowych barwach", a cała reszta niech zejdzie na drugi plan ;P
odcinek zamiast zakończyć pewien etap rozdmuchał jeszcze więcej spraw :) mnie się nasuwa parę pytań:
- co z Daniel(ami) - ciekawe jak to rozwiną
- Alexis to niezłe ziółko - nie tak dalej jak parę odcinków temu obiecywali sobie wszyscy lojalność żeby nie dać się Wilhelminie - a tu proszę bardzo - ale można się było tego spodziewać ja tak myślę
- Betty - myślę, że wybierze Gio :) ciekawi mnie też w jaki sposób będzie miała kontakt z Danielem skoro on odszedł - to ona też nie zostanie w MODE - więc jak będzie mu służyć wsparciem?
- Hilda myślę, że nareszcie znajdzie to czego cały czas szukała
- Christina - nie było jej w "Jump" - nie wiemy w jak zaawansowanej ciąży jest
postawili całą masę pytań na które nie znamy odpowiedzi - i oto chodzi żebyśmy nie mogli się doczekać następnego sezonu
Co do Alexis, to czytałam, że w kolejnym sezonie będzie jedynie epizodyczną postacią ze względu na fakt, że R. R. nie podobało się, w jakim kierunku idzie jej postać (jeżeli dobrze zrozumiałam ;P).
Hilda będzie musiała pewnie powalczyć o to, czego tak długo szukała. Coś jak z Charlie, tylko teraz w trenerskiej wersji ;P
W zasadzie sezon nie skończył się Aż tak ekscytująco, acz faktycznie - mają niezłe pole do popisu w kolejnych odcinkach. Oby tylko nie zepsuli tych wątków ;P
NEXT EPISODE
AIRS IN:
25 days 00:43:07
Episode 205
A League of Their Own
Thu June 19 8/7c
Betty tries internet dating, Marc finds himself attracted to someone, Justin starts running with the wrong crowd, and guess who's coming to dinner.
czy Wy to widzicie ??????????????!!!!!!!!!!!!!!1
http://abc.go.com/primetime/uglybetty/index?pn=index
po prawej stronie na dole - to nie był ostatni odcinek?
A nie wiedzą Panstwo przypadkiem kiedy zostanie wyemitowany na przyklad pierwszy odcinek 3 serii? nie moge znalezc nic o tym nigdzie...
1 odcinek 3 sezonu zostanie wyemitowny w USA 25 wrzesnia 2008, wiec raczej nie ma szans zeby go w Polsce zobaczyc w tym roku (no chyba ze nam sie stanie telewizyjny cud nad wisła ;))
ja tez strasznie nie moge sie doczekac 3 sezonu :) Mam nadzieje ze Betty juz wtedy bedzie tylko z Gio (a Henry kompletnie pojdzie w odstawke :) )