PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=328341}

Brzydula Betty

Ugly Betty
2006 - 2010
6,7 16 tys. ocen
6,7 10 1 15881
6,0 6 krytyków
Brzydula Betty
powrót do forum serialu Brzydula Betty

mam pytanie w kiedy(po ilu odcinkach około) brzydula przechodzi przemiane i kiedy zaczyna sie cos dziac pomiedzy nia a szefem??

aga49_

Wiem ze jeszce nie wiadomo ale patrzac na pierwowzor czyli kolumbijska wersje

aga49_

Wg mnie nie ebdzie takiego czegos jak romans miedzy Betty a Danielem

Gryzio

ogladałaś wersje kolumbijska?brzydula przechodzi przemiane i na koniec jest ze swoim szefem

aga49_

Ale twórcy "Ugly Betty" dawno stwierdzili, że nie mają zamiaru zrealizować takiego konceptu. Zresztą, jeśli obejrzałaś choć jeden odcinek UB, to wiesz, że oprócz imienia głównej bohaterki i ogólnej mody w tle, ma ona niewiele wspólnego z oryginałem.

Wega

Dokladnie! Dzieki Wega za poparcie. Ah te mlokosy z 94 leca na opinii;)

Gryzio

Masz jakisc prblem??, chciałam sie tylko czegos dowiedziec a ty wyjezdzasz z takimi tandetnymi tekstami.

aga49_

Tandetne moga byc buty, spodnie i ty:)

Gryzio

a ty żałosna....!!!

Tandetne moga byc buty, spodnie i ty, gdzie wyczytalas taki tekst??

Gryzio

dziewczyna zwyczajnie sie pyta. a ty jej ublizasz. wez sie w garsc dziewczyno. wypij melise i jak chcesz prac w dyskusji to miej w tym wszystkim choc troche kultury. sama jestem ciekawa jak sie beda toczyc losy betty i daniela

dzudi86

Tandetne nie moga być ciuchy, bo nie one świadczą o człowieku. Porównanie bez sensu, nawet jeśli ówczesne trendy w kulturze masowej będa wpychać nam wizerunek laski wystrojonej w ciuchy najlepszych twórców - która jest ideałem. Dla mnie to odrażające i plastikowe.

Tandetna może byc książka lub film, ewentualnie serial - bo tu trzeba uchwycić prawdziwość, wiarygodność (chyba że to science fiction - w porzo inna półka), by konsument nie odczuł że jest ofiarą komercji.

sorry za offtopic.

akira894

Dzieki za poparcie!!!Niektórzy próbując zabłysnąć pisza totalne głupoty...

aga49_

Bez urazy, ale Ty tez madroscia sie nie wykazalas zakladajac ten temat, najpierw zadalas pytanie:
"mam pytanie w kiedy(po ilu odcinkach około) brzydula przechodzi przemiane i kiedy zaczyna sie cos dziac pomiedzy nia a szefem??"
tak jakby ktos znal na nie odpowiedz, nie sadze zeby sami scenarzysci juz historie do ostatniego odcinka rozpisali, a nawet jesli chodz w to watpie to stacja amerykanska potrafi byc na tyle nieprzewidywalna, ze moze nie podjac sie produkcji nastepnego sezonu serialu, ktory ma calkiem wysoka ogladalnosc (nie bede przytaczac przykladow, ale jest ich sporo), pozostawiajac historie w "próżni"
nastepnie sama sobie na owe pytanie odpowiedzialas:
"Wiem ze jeszce nie wiadomo ale patrzac na pierwowzor czyli kolumbijska wersje"
Nie wiem jaka chcialas uzyskac odpowiedz, ale chyba jakas w stylu, skoro w kolumbijskiej wersji przemiana byla w odcinku x, to w amerykanskiej bedzie w odcinku y, przeliczajac, ze kolumbijska wersja byla telenowela, a amerykanska jest wyswietlana seriami, to nastapi za iles tam sezonow...
Mam nadzieje, ze Cie nie urazilam, bo nie mialam takiego zamiaru.