Jak dla mnie odcinek jest naprawdę świetny. Można go zaliczyć do jednych z lepszych. Już myślałam, że ten sezon będzie lekkim niewypałem, ale na szczęście coś ruszyło z miejsca.
Najbardziej mi się podobała wzruszona Willi i oczywiście końcowe sceny.
To zadziwiające, że zawsze gdy występują Marc, Amanda lub Marc, Amanda i Betty to nie ma takiej sceny z nimi z której bym się nie śmiała...Oczywiście kukiełka Willi była również świetna:)
Szkoda mi Daniela, ale jestem ciekawa ile Alexis dostanie lat...
Mnie ciekawi, jak potoczy się sprawa Daniela Juniora. Bo okazało się, że ma fajnego tatusia... ;)
na jakiś czas chyba Alexis odejdzie bo aktorka grająca jest w ciązy albo już urodziła blizniaki.:) Co do odcinka w sumie to chyba mi sie nie podobał po za momentami Amandy i Marca którzy według mnie ratuja ten serial
Mnie również bardzo się podobał.Jeden z lepszych odcinków :) Bardzo szkoda mi Daniela i Hildy, mam nadzieje ze wroci do Toniego i w koncu by sobie ułozyła zycie.No i nasza bohaterka czekam az bedzie z Gio hehehe ale pewnie to bedzie niemozliwe :) Podejrzewam ze producenci beda chcieli cos z jej sasiadem wykabinowac ;D
Najlepszy odcinek to ostatni pierwszej serii. Cuudowny. Więcej takich więcej! A z tym końcem z 03X03 o synie Daniela to fajny motyw( widze że kto nie oglada na bierząco z USA to niech lepiej tu nie zagląa bo same spoilery, których ja nie chciałabym przeczytać) Aha i myślałam że za zabójstwo dopiero jest większa kara ale się nie znam na tym. Nie mogli jej za kaucją wyciągnąć jak Daniela? I fajne zdanie zostało powiedziana przez Claire : powiem juniorowi że to taka tradycja, najpierw babcia w więzieniu teraz Daniel a więc czas na Alexis :P
Ale mi jest zal Daniela..Po tym wszystkim co przeszedl teraz jeszcze okaże sie,ze Daniel jr,którego tak pokochał nie jest jego dzieckiem..Malego tezx mi szkoda.Tatusia rzeczywiscie ma swietnego..
Mam pytanko,czy może ktoś zna linki z których można ściągnąć odcinki z 3 serii(tylko najlepiej z napisami,albo skąd mogę ściągnąć napisy do 3 serii?;))