PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=328341}

Brzydula Betty

Ugly Betty
2006 - 2010
6,7 16 tys. ocen
6,7 10 1 15868
6,0 6 krytyków
Brzydula Betty
powrót do forum serialu Brzydula Betty

Myślę, że po takim odcinku finałowym każdy czeka na wersję filmową wspólnego pobytu i ewentulanej wspólnej pracy Betty i Daniela w Londynie:) Co o tym sądzicie??

ocenił(a) serial na 8
fio3ek

Troszeczkę ten odcinek mi zostawił niedosyt ;)
Przydałaby się jeszcze 1 seria ;) Jak Betty jest z Danielem w Londynie i i zaczynają się razem spotykać ;]

ania9191

no wlasnie jak zaczynaja sie spotykac i moze razem pracowac, jak role sie odwroca to jakie beda relacje miedzy nimi??!! w sumie to zakonczenie jest jakby otwarta furtka do nakrecenia filmu....zatem trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i czekac na film:)

fio3ek

Betty i Daniel?? Serio?? To najgorsze połączenie, jakie mogli wymyślić:/ Poza tym cały odcinek był taki zwykły:/ Właściwie nic się nie wydarzyło - żadnych ochów czy achów... Zawiedli mnie:/ Ostatnio scenarzyści tak się starali, a ten? I to ma być niby koniec?? Ehh...

najmniejsza_mii

Zostawili sobie furtkę, bo nigdy nie wiadomo ;)
A film pewnie, że może kiedyś nakręcą, bo wątków kilka mozna by pociągnąć dalej, np. Tyler.

Tak samo było z Sex and the city... aż 3 części filmu będą o_O

Co do Betty i Daniela... pomysł beznadzieja IMO.

użytkownik usunięty
fio3ek

Aż nie chce mi się wierzyć, że to naprawdę koniec. Nie dość, że serial został skrócony o jeden sezon, to jeszcze zabrali 2 odcinki z tego sezonu... :(
Dwie opinie o odcinku, z którymi w pełni zgadzam się:
TV Fanatic: "Overall, "Hello Goodbye" did wrap up each of our beloved characters lives in a nice pretty bow" "We wanted MORE!"
New York magazine also found the conclusion to be unsatisfying saying "The one-hour finale easily could have been longer, meaning some plotlines went unresolved."
Chcę więcej Betty, to za mało! :(
Co do Daniela i Betty... sądzę, że powinni zostać przy przyjacielskich relacjach...

fio3ek

Ale przeciez nikt nie mówi, że Daniel będzie z Betty... To jest otwarta furtka. I myśle, że twórcy chcieli powiedzieć 'może tak, może nie, kombinujcie...'.

http://www.seattlepi.com/tvguide/418494_tvgif15.html - ciekawe.

ocenił(a) serial na 8
fio3ek

Ten serial jest rewelacyjny. Zupełnie inna wersja brzyduli, przebojowa! Będzie mi brakowało odcinków "Ugly Betty". Cieszę się, naprawdę się cieszę, że nie sknocili na koniec serialu.

ocenił(a) serial na 10
foxtitle

Ehhh... taka szkoda... Tak mi żal tego serialu... Szkoda, że liczy sie
wskaźnik ogladalności w ABC, a nie to ile ten serial ma fanów na całym
świecie, ktorzy oglądają go online...
A odcinek faktycznie, dość słaby w porównaniu do tych jakie były pod
koniec sezonu.
Wielka szkoda, że dopiero teraz Justin przyznał sie do bycia gejem, że
Marc ma chłopaka, Amanda odeszła z Mode...
Z tego można by było zrobić naprawdę kapitalny sezon... Ehh... Wielka,
wielka szkoda...
Będzie mi bardzo brakowac tego serialu, a już zwłaszcza Marca i Amandy...
Oni byli najlepszymi postaciami tego serialu...

użytkownik usunięty
fio3ek

Dlaczgo już koniec ?Oglądałem wszystkie odcinki i jestem nie zadowolony :DD aczkolwiek bedzie brakowało mi tego serialu.Najlepsza była Amanda :D przebojowa i śmieszna

ocenił(a) serial na 10

Ja Betty oglądałem od zeszłego roku. Pobrałem z netu 2 sezony i w 2 tygodnie w wakacjach obejrzałem ;)

ocenił(a) serial na 9
fio3ek

Wielka szkoda,jeden z najlepszych seriali:/ az sie nie che wierzyc,ze to ostatni odcinek...

ocenił(a) serial na 10
Viva_La_South_Park

Czytałam gdzieś, że prowadzą rozmowy aby nagrać film :-) fajnie by było. Mam nadzieje, żekiedys do tego dojdzie

ocenił(a) serial na 9
sara137_2

Na dwóch portalach wyczytałam, że Vanessa Williams, America Ferrera i Ana Ortiz są chętne do wzięcia udziału w ewentualnym przyszłym filmie :). Vanessa miała powiedzieć, że nikt z ekipy nie chciał tak szybko zakończyć serialu, że świetnie im było razem :) i że film jest możliwy :).

Jestem jak najbardziej za. Tylko żeby wtedy utrzymali go w takim klimacie jak serial.

ocenił(a) serial na 9
Lanluaine

http://aleseriale.pl/title,Powstanie-pelnometrazowy-film-o-Brzyduli,wid,107498,w iadomosc.html?ticaid=5a064

ocenił(a) serial na 7
monalisa00

A to zakończyli Betty przed metamorfozą? czy już jest ładna...
Rodriguez dołączył do serialu to go zdjeli z anteny ;D haha Miami to jego przeznaczenie

ocenił(a) serial na 10
monalisa00

A co do tego pełnometrażowego filmu to jestem jak najbardziej za ;)

ocenił(a) serial na 10
fio3ek

Ale na serio super zakończenie. Szkoda że nie dadzą 5 sezonu bo na pewno byłoby jakby to Betty z Danielem podbijała Londyn. :)

A to że Justin będzie gejem podejrzewałem od początku serialu. ;)

ocenił(a) serial na 10
fio3ek

Jestem za filmem i za wszystkim co związane z Betty :) Oglądaliście Mode After Hours na youtubie? Marc i Amanda wymiatają :) Betty i Daniel rzeczywiście mogliby zostać w przyjacielskich relacjach, tak mi się bardziej podobało. Justin był gejem od początku co do tego nie było wątpliwości xD