PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=677507}

Burza

La Tempestad
2013
7,1 1,2 tys. ocen
7,1 10 1 1246
Burza
powrót do forum serialu Burza
marekwyszosiat

Ximena tak, bo będzie miała siostrę bliźniaczkę.

ocenił(a) serial na 3
SlodkaZmijka

rownie dobrze moglaby blizniaczke zagrac ana brenda czyz nie sa podobne? wedlug mnie bardzo:)

Monalia

W pierwszej chwili pomyślałem co ona pierniczy Ale porównałem sobie zdjęcia obu pań i w zasadzie delikatne podobieństwo występuje Uśmiech spojrzenie... chociaż nie przesadzał bym Jak dla mnie Ana jest dużo ładniejsza Może nie ma takiej figury jak Ximena ale ma w sobie ,, to coś " czego Navarrette brakuje Nie mówiąc już o tym że jest o wiele lepszą aktorką

marekwyszosiat

Także uważam,że Ana jest ładniejsza od Xime.Podobała mi się jej gra w Sortilegio,Teresie i w Zakazanym uczuciu.

SlodkaZmijka

a William ?

marekwyszosiat

William nie. On tylko fryzurę zmieni haha :P

SlodkaZmijka

To dlaczego przy nim też są dwie postaci tzn Damian z innym nazwiskiem

marekwyszosiat

Bo William zagrał też swojego ojca, który był pokazywany w retrospekcjach.

SlodkaZmijka

Aha dzięki ;)

SlodkaZmijka

A ojciec Damiana (grany też przez Williama) jaką będzie miała fryzurę? Długie włosy czy krótkie?:D

Vanessa100

Długie i będzie zarośnięty. Do obecnego looku kapitana dokleją gęstszą brodę :D http://img12.imageshack.us/img12/5807/v5iu.jpg

jagodajulia

Buhahahaha ;)

SlodkaZmijka

Czyli ten Daniel Felipe Castaneda to na pewno ojciec Damiana?
To po kim Damian nazywa się Fabre?

Vanessa100

Nie, ojciec Damiana nazywa się Michel Fabre.

jagodajulia

Więc kim jest Daniel? Tak ma Levy napisane w obsadzie - Damian Fabre / Daniel Felipe Castaneda

Vanessa100

Może listonoszem, który okaże się być ojcem Damiana :P Nieno żartuję. w każdym razie Damian raczej nie przybrał potem nowej tożsamości.

SlodkaZmijka

Powie mi w końcu ktoś, kim jest ten Daniel? ;)