PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=677507}

Burza

La Tempestad
2013
7,1 1,2 tys. ocen
7,1 10 1 1240
Burza
powrót do forum serialu Burza

http://www.se.pl/nowa-telenowela-tv4,299711/ oby nie był jakiś lipny ten serial.;D

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

To już wiemy jakiś czas.

ocenił(a) serial na 9
jazdowicz2666

Mam dylemat bo nie wiem czy po burzy oglądać corazon indomable czy soy tu duena.

angelboyer

Wg mnie to zależy jaki rodzaj telek lubisz ;)

ocenił(a) serial na 8
angelboyer

Ja zdecydowanie wybiorę ten drugi serial,Kobieta ze stali,ze względu na mojego ulubionego aktora D.Zepeda,który ponownie zagra czarny charakter.;D

ocenił(a) serial na 9
jazdowicz2666

o czym mniej więcej jest?

ocenił(a) serial na 5
angelboyer

„Corazón indomable” opowiada losy Maricruz, dzikuski, przygarniętej przez starca, która zakochuje się w bogatym właścicielu rancza. Aby odegrać się na swojej rodzinie, Octavio, poślubia Maricruz i wprowadza do swojego domu. Życie Maricruz komplikuje się, gdy jej mąż opuszcza ją, skuszony intratną propozycją pracy. Dzikuska pada ofiarą intrygi szwagierki Lucíi i jej siostry Esther, i trafia do więzienia. Po wyjściu na wolność wyjeżdża do stolicy, gdzie rozpoczyna pracę służącej w domu dobrodusznego milionera o imieniu Alejandro. Nie ma pojęcia, że mężczyzna jest jej biologicznym ojcem…
Z novela.pl

Edi13

"przygarniętej przez starca"
Maricruz wychowuje dziadek.

ocenił(a) serial na 5
jagodajulia

Przepraszam za błąd. Kopiowałam z novela.pl, al oryginału nie oglądałam

Edi13

A to nic nie szkodzi, jak nie oglądałaś to skąd miałaś wiedzieć ;)

ocenił(a) serial na 8
angelboyer

Kobieta ze stali Opis fabuły: Valentina Villalba jest zaręczona z Alonso. W dniu ślubu Alonso nie pojawia się jednak w kościele i ośmiesza narzeczoną przed wszystkimi. Po tym zdarzeniu Valentina zmienia się w zimną i rozgoryczoną kobietę. Porzuca wszystko i wyjeżdża na hacjendę "Los Cascabeles", gdzie poznaje José Miguela, w którym się zakochuje. Na przeszkodzie stoi im Alonso, który chce odzyskać dawną narzeczoną, Ivana, która czyha na majątek Valentiny i matka Jose Miguela, Doña Leonor, której Valentina nie przypadła do gustu.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Ja też będę oglądał Kobietę ze Stali, bo mam mniej odcinków i ciekawiej się zapowiada. Ale obawiam się, że zmienią godzinne emisji jak zwykle.

ocenił(a) serial na 8
dominik1989

Raczej nie zmienią godz.emisji,podobno to jeden z lepszych seriali jakie powstały w Mexyku,i zrobił furorę w innych krajach,więc u nas też powinien mieć dużą oglądalność.Więc powinien się utrzymać o stałej godz.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

Ale ludzie już ją oglądali i wybiorą TV4 i poza tym kobietę ze stali na youtube można obejrzeć.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

http://www.novela.pl/kobieta-ze-stali-od-2-marca-w-tvn7/ hehe widzę tam twój komentarz ;)

ocenił(a) serial na 8
dominik1989

W tv się lepiej ogląd.;D A kiedyś leciał tylko na Zone Romantica,a wszyscy tego programu nie mają,więc dużo osób go nie obejrzało.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

No co ty zobaczysz że po paru miesiącach zmienią godzinę. I wstawią jakiś serial amerykański ;)

ocenił(a) serial na 5
angelboyer

Ja zdecydowanie jestem za Corazon Indomable. StD nie było złe, ale to na CI czekam od dawna:)

ocenił(a) serial na 10
Edi13

Ja to samo za Corazon Indomable bo soy tu duena już oglądałem.