http://www.se.pl/nowa-telenowela-tv4,299711/ oby nie był jakiś lipny ten serial.;D
Mam dylemat bo nie wiem czy po burzy oglądać corazon indomable czy soy tu duena.
Ja zdecydowanie wybiorę ten drugi serial,Kobieta ze stali,ze względu na mojego ulubionego aktora D.Zepeda,który ponownie zagra czarny charakter.;D
„Corazón indomable” opowiada losy Maricruz, dzikuski, przygarniętej przez starca, która zakochuje się w bogatym właścicielu rancza. Aby odegrać się na swojej rodzinie, Octavio, poślubia Maricruz i wprowadza do swojego domu. Życie Maricruz komplikuje się, gdy jej mąż opuszcza ją, skuszony intratną propozycją pracy. Dzikuska pada ofiarą intrygi szwagierki Lucíi i jej siostry Esther, i trafia do więzienia. Po wyjściu na wolność wyjeżdża do stolicy, gdzie rozpoczyna pracę służącej w domu dobrodusznego milionera o imieniu Alejandro. Nie ma pojęcia, że mężczyzna jest jej biologicznym ojcem…
Z novela.pl
Kobieta ze stali Opis fabuły: Valentina Villalba jest zaręczona z Alonso. W dniu ślubu Alonso nie pojawia się jednak w kościele i ośmiesza narzeczoną przed wszystkimi. Po tym zdarzeniu Valentina zmienia się w zimną i rozgoryczoną kobietę. Porzuca wszystko i wyjeżdża na hacjendę "Los Cascabeles", gdzie poznaje José Miguela, w którym się zakochuje. Na przeszkodzie stoi im Alonso, który chce odzyskać dawną narzeczoną, Ivana, która czyha na majątek Valentiny i matka Jose Miguela, Doña Leonor, której Valentina nie przypadła do gustu.
Ja też będę oglądał Kobietę ze Stali, bo mam mniej odcinków i ciekawiej się zapowiada. Ale obawiam się, że zmienią godzinne emisji jak zwykle.
Raczej nie zmienią godz.emisji,podobno to jeden z lepszych seriali jakie powstały w Mexyku,i zrobił furorę w innych krajach,więc u nas też powinien mieć dużą oglądalność.Więc powinien się utrzymać o stałej godz.
Ale ludzie już ją oglądali i wybiorą TV4 i poza tym kobietę ze stali na youtube można obejrzeć.
http://www.novela.pl/kobieta-ze-stali-od-2-marca-w-tvn7/ hehe widzę tam twój komentarz ;)
W tv się lepiej ogląd.;D A kiedyś leciał tylko na Zone Romantica,a wszyscy tego programu nie mają,więc dużo osób go nie obejrzało.
No co ty zobaczysz że po paru miesiącach zmienią godzinę. I wstawią jakiś serial amerykański ;)
Ja zdecydowanie jestem za Corazon Indomable. StD nie było złe, ale to na CI czekam od dawna:)