1. Czy Beatriz umrze?
2. Czy Marina wyjdzie za Hernana?
3. Czy Fulgencio zabije Delfinę? Jeśli nie, to co dalej z nią będzie?
4. Jak potoczą się losy Lucii i Lazara? Czy Lucia poroni?
5. Czy Rosario umrze, czy zmieni swe postępowanie?
6. Jak Delfina zareaguje na wieść, że jej "najlepsza przyjaciółka" Rosario ma dziecko z jej mężem? Dowie się w ogóle o tym?
7. Czy Delfina dowie się o matactwach swego męża, jego romansie z Mayuyą i jej zabójstwie?
8. Czy Delfina zmieni swój stosunek do Estercity? (tzn. przestanie się tak nad nią trząść)
9. Kiedy Marina spotka się z Magdaleną? Będzie to spotkanie z zaskoczenia, czy Marina będzie już wiedzieć, że ma bliźniaczkę (mam nadzieję, że Magdalena nie będzie spała do końca telenoweli) ?
10. Hernan będzie miał jakieś stosunki z Magdaleną?
11. Ten cały Claudio będzie miał jakiś ważny udział w telenoweli czy będzie tylko "miłym dodatkiem" (może jakiś mały romansik z Mercedes :D )
12. Kiedy Estercita dowie się, że Ernesto żyje?
13. Co będzie z Ursulą? Jak będą wyglądały dalej jej relacje z Estercitą i Hernanem?
Trochę tego jest, ale chcę sprawdzić czy telenowela się ożywi :)
SPOILER- GDYBY KTOŚ NIE CHCIAŁ WIEDZIEĆ CO BĘDZIE DALEJ :)
1. Tak
2. Wyjdzie, bo ją zmusi do ślubu grożąc ze wrzuci jej dziecko do wody, ale jak się później okaże ślub będzie nieważny, bo sędzia będzie znajomym Jose.
3. Fulgencio jej nie zbaije, po prostu będzie się zajmowac wnukiem i normalnie żyć
4. Będą razem, ale Rosario będzie bardzo knuć i przez jakiś czas będą żyli osobno. Nie poroni, urodzi dziecko :)
5. Nie umrze, w ostatnim odcinku będzie błagać o wybaczenie i Lazara i Lucie
6. Tego akurat nie wiem, ale w ostatnim odcinku, Fulgrncio odda życie za Lazara, osłoni go własnym ciałem i zginie z rąk Hernana
7. Nie mam pojęcia, ale chyba tak
8, Zmieni
9. w 101 odcinku, spotkają się przypadkowo, Marina pojdzie z Hernanem gdzieś, a w tym czasie pojawi się Damian z Magdaleną w tym samym miejscu. Marina będzie w szoku jak ją zobaczy.
10. Nie nie będzie miał
11. Claudio na końcu będzie żył z Mercedes i stworzy biznes z Damianem :)
12. Nie wiem dokładnie który to będzie odcinek :/
13 Ursula będzie z nimi knuć, w ostatnim odcinku pomoże Hernanowi uciec z zakładu psychiatrycznego, ale Hernan ją na końcu zabije, bo uzna, że przez nią nie może być z Mariną i ją zastrzeli.
14. Ksiądz nie umrze, chociaż w najbliższych odcinkach Fulgrncio będzie kazał zepsuć hamulce w samochodzie i ksiądz będzie miał wypadek, będzie w krytycznym stanie, ale wyjdzie z tego :)
Mam nadzieję, że pomogłam :)
Oczywiście, że tak :) Najbardziej zaintrygowała mnie odpowiedź nr. 9. Ciekawe, w jakich okolicznościach spotkają się Damian z Magdaleną? Damian będzie wiedział, że Magdalena to Magdalena czy będzie myślał, że Magdalena to Marina? (zakręcone to jak obraz w kalejdoskopie :D )