Królowa serc na pulsie. Jak dobrze, bo przez Burzę nie mam czego oglądać i katuję obecnie Idiotki
nie idą do nieba, a Królowa serc ma fenomenalną obsadę i ciekawą fabułę. :)
Ja tam wolę telki Televisy, ale cieszę się, że w Polsce będzie kolejna telenowela:)
Ja również wolę televisę, ale Paola Nunez to dla mnie najlepsza, najpiękniejsza i najbardziej utalentowana aktorka meksykańska :) Umie zagrać każdą emocję bez fałszu, stawiam ją nawet pod tym względem wyżej niż Sylvię Navarro, także jestem wniebowzięta wręcz :D Tym bardziej, że przymierzałam się do tej telenoweli, bo oglądałam już wszystkie z Nunez, a jednak co innego oglądać w ojczystym języku :)
Wszystko fajnie oprocz godziny emisji. Nie wiem kto to bedzie ogladał o 13.30. Telenowele w poludnie to glupota. Powinna puscic o 19-20 to od razu by byla duzo wieksza ogladalnosc. Mnie o tej porze niestety w zaden sposob nie pasuje.
Będą dawać też na Pulsie 2 o 23:30. Pewnie jak skończą powtarzać Zbuntowanego Anioła o 21: 30 to dadzą wcześniej.
Co znudziło ci się już rozmowa z twoim ulubieńcem to teraz odgrzebujesz czyjeś posty :P Typek ma racje, bo teraz potwierdzasz to, co on o tobie pisał.
Tak znudziła mi się, bo cwaniaczek już się popłakał, ale przylazłeś ty na jego miejsce i zacząłeś do mnie fikać. Zaniki pamięci?
Co niby się potwierdziło, na razie potwierdza się, że jestem normalnym człowiekiem, który sprowokowany chamstwem, takim jak twoim, odpowiada ostro i konkretnie. Potwierdza się, co myślę o tobie. Że sobie cwaniakujasz do innych, a potem płaczesz i twierdzisz, że twoja ofiara jest winna, bo ty ją możesz obrażać, a ona nie ma prawa ci się postawić. Baran i nic więcej. Pół biedy, że do mnie wydymiłeś, ale pisanie, że ja jestem nienormalny? Lecz się na nogi, bo na głowę już za późno.
A na moje komentarze reagujesz, jak kobieta bez szpilek.
Jeszcze jakiś czas temu także uważałem że Televisa robi najlepsze telenowele. Ale po tych okropnych jak dla mnie telenowelach( Burza, Prawdziwe uczucie) zmieniłem całkowicie o nich zdanie i zdecydowanie wolę Telemundo. Akcja się tam nie ciągnie jak flaki z olejem. I nie są to tradycyjne telenowele które stają się nudne.
Stawiając Televisę wyżej miałam na myśli takie telenowele jak Kiedy się zakocham, Nieposkromioną miłość czy Idiotki nie idą do nieba itp. :) Co do prawdziwego uczucia także się zgadzam, widziałam pierwszą meksykańską wersję "Zakazaną namiętność" i to, co z tego zrobiła Televisa to śmiech na sali, pierwszych 50-60 odcinków Zakazanej namiętności rozciągneli na całą telenowelę 160(?) odcinkową. :) Jeżeli chodzi o Telemundo to lubię ich telenowele bardziej wybiórczo niż Televisy, ale mimo wszystko mają swoje perełki takie jak np. Pieską miłość czy Klon. :) W każdym razie przysiadłam trochę do Królowej serc z oryginalnym lektorem i jak dla mnie 10/10 :)
Z racji wczesnych godzin mam zamiar oglądać tą telenowelę w internecie ;) Wydaję się być ciekawa :)
No nie ma, oglądałam zawsze wieczorem. Dzięki ci Boże za dekoder z nagrywkarką, bo niezłą lipa by była. Myślę że godziny emisji na pulsie są beznadziejne. lepiej jakby nadawali po południu a nie w południe.