PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=677507}

Burza

La Tempestad
2013
7,1 1,2 tys. ocen
7,1 10 1 1246
Burza
powrót do forum serialu Burza

Królowa serc na pulsie. Jak dobrze, bo przez Burzę nie mam czego oglądać i katuję obecnie Idiotki
nie idą do nieba, a Królowa serc ma fenomenalną obsadę i ciekawą fabułę. :)

ocenił(a) serial na 5
lotte_fw

Ja tam wolę telki Televisy, ale cieszę się, że w Polsce będzie kolejna telenowela:)

ocenił(a) serial na 2
Edi13

Ja również wolę televisę, ale Paola Nunez to dla mnie najlepsza, najpiękniejsza i najbardziej utalentowana aktorka meksykańska :) Umie zagrać każdą emocję bez fałszu, stawiam ją nawet pod tym względem wyżej niż Sylvię Navarro, także jestem wniebowzięta wręcz :D Tym bardziej, że przymierzałam się do tej telenoweli, bo oglądałam już wszystkie z Nunez, a jednak co innego oglądać w ojczystym języku :)

lotte_fw

Wszystko fajnie oprocz godziny emisji. Nie wiem kto to bedzie ogladał o 13.30. Telenowele w poludnie to glupota. Powinna puscic o 19-20 to od razu by byla duzo wieksza ogladalnosc. Mnie o tej porze niestety w zaden sposob nie pasuje.

ocenił(a) serial na 7
monia198923

Będą dawać też na Pulsie 2 o 23:30. Pewnie jak skończą powtarzać Zbuntowanego Anioła o 21: 30 to dadzą wcześniej.

dominik1989

Pózna pora ,ale będę oglądać .
Fajna entrada no i piosenka .

Anais17

Nie mogę wstawić linku.Proszę może ktoś wklei entradę
.youtube com/watch?vm K2hDHTHSfK4

ocenił(a) serial na 10
Anais17

https://www.youtube.com/watch?v=pxaGcrJAgtM

Zbuntowany_RBD

Wielkie dzięki.
Pozdrawiam

dominik1989

Hehe, a ten jedno w kółko.

ocenił(a) serial na 7
Mowiacy_do_reki

Co znudziło ci się już rozmowa z twoim ulubieńcem to teraz odgrzebujesz czyjeś posty :P Typek ma racje, bo teraz potwierdzasz to, co on o tobie pisał.

dominik1989

Tak znudziła mi się, bo cwaniaczek już się popłakał, ale przylazłeś ty na jego miejsce i zacząłeś do mnie fikać. Zaniki pamięci?

Co niby się potwierdziło, na razie potwierdza się, że jestem normalnym człowiekiem, który sprowokowany chamstwem, takim jak twoim, odpowiada ostro i konkretnie. Potwierdza się, co myślę o tobie. Że sobie cwaniakujasz do innych, a potem płaczesz i twierdzisz, że twoja ofiara jest winna, bo ty ją możesz obrażać, a ona nie ma prawa ci się postawić. Baran i nic więcej. Pół biedy, że do mnie wydymiłeś, ale pisanie, że ja jestem nienormalny? Lecz się na nogi, bo na głowę już za późno.

A na moje komentarze reagujesz, jak kobieta bez szpilek.

użytkownik usunięty
lotte_fw

Jeszcze jakiś czas temu także uważałem że Televisa robi najlepsze telenowele. Ale po tych okropnych jak dla mnie telenowelach( Burza, Prawdziwe uczucie) zmieniłem całkowicie o nich zdanie i zdecydowanie wolę Telemundo. Akcja się tam nie ciągnie jak flaki z olejem. I nie są to tradycyjne telenowele które stają się nudne.

ocenił(a) serial na 2

Stawiając Televisę wyżej miałam na myśli takie telenowele jak Kiedy się zakocham, Nieposkromioną miłość czy Idiotki nie idą do nieba itp. :) Co do prawdziwego uczucia także się zgadzam, widziałam pierwszą meksykańską wersję "Zakazaną namiętność" i to, co z tego zrobiła Televisa to śmiech na sali, pierwszych 50-60 odcinków Zakazanej namiętności rozciągneli na całą telenowelę 160(?) odcinkową. :) Jeżeli chodzi o Telemundo to lubię ich telenowele bardziej wybiórczo niż Televisy, ale mimo wszystko mają swoje perełki takie jak np. Pieską miłość czy Klon. :) W każdym razie przysiadłam trochę do Królowej serc z oryginalnym lektorem i jak dla mnie 10/10 :)

lotte_fw

Kto w Królowej serc ma być głównym amantem?

Vanessa100

Eugenio Siller.

ocenił(a) serial na 6
lotte_fw

Z racji wczesnych godzin mam zamiar oglądać tą telenowelę w internecie ;) Wydaję się być ciekawa :)

Eskowicz

Na Puls 2 jest o 23:30, od stycznia ma być o 21:30.

ocenił(a) serial na 6
jagodajulia

a teraz już wgl nie ma

ocenił(a) serial na 10
Maniaczka842

No nie ma, oglądałam zawsze wieczorem. Dzięki ci Boże za dekoder z nagrywkarką, bo niezłą lipa by była. Myślę że godziny emisji na pulsie są beznadziejne. lepiej jakby nadawali po południu a nie w południe.

ocenił(a) serial na 6
ewelina84

no dokładnie akurat większa część osób jest w południe w szkole albo pracy