Z chęcią dowiem się czegoś na temat przyszłych wydarzeń. Liczę na waszą pomoc.
Zaczynam od finałowego odcinka.
Tak więc Damian ma super krótkie włosy, w których wygląda olśniewająco i cudownie!
Estercesita popełnia samobójstwo.
Hernan/Herman ucieka z psychiatryka (chyba) i po drodze zabija ojca Estercesity. Porywa Marinę i chce się razem z nią spalić żywcem, ale ratuje ją Damian. Damian i Marina biorą ślub, mają dziecko co najmniej dwuletnie i opiekują się dzieckiem Estercesity.
Ojciec Damiana żyje.
Przybrana matka Mariny chyba nie żyje lub gdzieś wyjedzie, nie było jej w finale.
Magdalena się odnajdzie i będzie miała jakiegoś narzeczonego.
To tyle.:)
damian dowie się w odc 86 :D w szpitalu mu powie ;) w odc 57 straci matke chrzestną ;( tak ryczał ,że ja ryczałam z nim....i była przy nim ukochana ,która go uspokajała <3
jeszcze jakby ktos tlumaczyl z espaniol na polish to byloby very good :;D w ogóle to wyobraźcie sobie ,że jestem w szpitalu i siedze w pokoju na przeciw rejestracji ,a tu znajoma piosenka,ide niby do ubikacji ,patrzę a tu 3panie sobie oglądają burze :O jaki zaskok ^^
Pocałunek w odc 23 na końcu można określić : auuuć!;)) i jeziooor
A co będzie się działo z Damianem? Bo widzę, że ma rolę łamaną na Daniel Felipe Castañeda. Zmieni tożsamość?
Z tego co pamiętam, to nie zmieni. Wyjdzie z więzienia i spotka się z Mariną na przyjęciu, ale przyjdzie na nie jako Damian, tyle że w garniaku i z krótkimi włosami :P Jednakże jedyną fajną sceną na tym przyjęciu będzie ta, w której Damian gniecie kieliszek w dłoni :P Niby tam będzie jakieś beso z Mariną (chyba), ale nie obędzie się przy tym bez płakania, także lipa. Potem Damian będzie współwłaścicielem przetwórni, razem z tym swoim kumplem z ciupy i tyle, ale tak naprawdę nic się nie zmieni, on nadal będzie się przechadzał po miasteczku w tych swoich sweterkach i wył do księżyca za Mariną, choć scenarzystka mogła dać przecież taki motyw, że Damian wraca ze zmienioną tożsamością i zaczynają pracować z Mariną w jednej firmie, gdzie droczą się z Mariną jak dawniej, ale oczywiście gdzie tam, po co dawać takie fajne sceny, ta baba uznała, że lepiej dać rozważania Mariny w stylu: " ach powiedzieć mu o dziecku, czy nie" oraz Kapitana wychowującego nie swoje dziecko, a także Esthersitę, która upije Kapitana i będzie mu wmawiała, że z nim spała - najgłupszy motyw ever.
A myślałam, że """"""honorowego ślubu"""""" już nic nie przebije, a jednak (mam na myśli ten motyw z upiciem)...
A co do dziecka: przygarniają nie swoje i dziwić się potem, że niemal w każdej telenoweli połowę bohaterów wychowują przybrani rodzice. Koniec jednej telenoweli może być początkiem następnej xp
Zapomniałam dodać, że Damian po wyjściu z więzienia będzie mieszkał z Esthersitą niby dla dobra ich dziecka, no i wtedy ona mu oczywiście dosypie coś do wina, a potem wmówi mu, że z nim spała i chyba jeszcze, że jest z nim po raz drugi w ciąży, lol. Natomiast Marina też będzie w ciąży z Kapitanem, ale nawet mu tego nie powie, bo po co, lol. To przyjęcie, na którym pojawi się Kapitan, to będzie przyjęcie zaręczynowe Mariny i Hernana, czyli drugi najgłupszy motyw w telach ever w stylu: "Jak nie mogę być z moim lubym, to wezmę sobie pierwszego lepszego, który mnie kocha, to nic, że będzie mi wykręcało papę przy każdym beso z nim, przecież jestem za ładna, żeby mieszkać sama i za dobra, by nie uszczęśliwić Hernana, który mnie kocha i nie zasługuje na to, by ranić jego uczucia" , lol.
Owacja na stojąco... szkoda, że nie można przewijać serialu, żeby ominąć "najmądrzejsze" fragmenty :)
Ja to wg miałąm zamiar poczekać aż cały serial będzie w necie i go oglądać tak jak lubię czyli tylko te fragmenty co lubię :D ale jak liczyłam to musiałabym zacząc oglądanie za pół roku a do tego czasu to mi się ze 2 razy ta telka znudzi :D:D:D więc lipa , oglądam w tv
u mnie wogole odpada ogladanie z wyprzedzeniem bo mam internet na limit, no trudno bede musiala sie meczyc na biezaco w tv i czekac na fajne odcinki:)))
A co z Mayuyą czy jak jej tam? nie uwodziła przypadkiem tego starego Fulchencia czy jak mu tam? i co z Delfiną? i czy matka właścicielka przetwórni była w końcu szczęśliwa - bo ta matka adopcyjna Mariny to mnie meeeeega irytuje...
Mayuya bedzie miala romansik z burmistrzem :D ale chcialaby mieć Damiana tylko dla siebie :D:D
A wiadomo coś więcej o Magdalenie? Jak potoczą się jej losy ? Kiedy odnajdzie ją matka? Jak zareaguje? Itd ...
Ktoś już chyba pisał, że znajdzie ją ok. 100 odcinka albo wtedy dopiero pozna się z Mariną. Postać Magdaleny w tej teli będzie jedynie na doczepkę, a szkoda. Raz się przez pomyłkę cmoknie z Damianem, a potem pójdzie na terapię do ośrodka i tam się zakocha w swoim terapeucie (Mauricio Henao), ale będzie to tak niemrawy romans, że po prostu masakra, jedynie raz musną się ustami, lol.
Ok 100 odc blizniaczki sie spotkaja, a Mercedes znajdzie ja wczesniej w zasadzie mozna powiedziec ze juz ja odnalazla teraz musi ja tylko zlapac hehe :))) Czytałam ze juz ja niedlugo wysledzi tylko wlasnie dziwi mnie to czemu one spotkaja sie dopiero po 60 odcinkach Marina z Magdalena?? Tak dlugo Mercedes bedzie to ukrywac? Masakra
Wie ktoś może o co chodzi w odcinkach około 111-113, odnośnie ciąży Esthersity, która wmawia Damianowi , że będzie miała z nim kolejne dziecko? Bo domyślam się , że to pierwsze to nie Damiana, ale kolejna jej ciąża, Damian z nią spał, że coś takiego mu wmawia?
Ona tylko będzie mu wmawiała, że jest z nim w ciąży, bo kiedyś go upiła, albo dosypała mu czegoś do napoju i wmawiała, że spali ze sb.
Widziałam, że któraś z Was pisała, że zastanawiała się czy czytać spojlery. Ja miałam tak samo, dopiero wczoraj zdecydowałam się na ich przeczytanie, bo już nie mogę wytrzymać, w tv to mi się tak dłuży, dopiero 40 odc. W Wersji hiszpańskiej obejrzałam do 60 odc, ale stwierdzam, że dzisiaj obejrzę dalej. Jestem zbyt niecierpliwa. ;)
A tak w ogóle, to według mnie głupie jest to ,że Damian uwierzył, że mały jest jego, przecież Esther wróciła po dlugim czasie i on tak bez niczego jej uwierzył, że to jego dziecko? Przecież oni spali ze sobą tylko raz, wtedy na kutrze jak Damian był pijany, to raczej nie możliwe żeby to było jego dziecko..
Jak podobała się Wam w dzisiejszym (47) odcinku Marina? Jej rozpacz jak zabrali Damiana? Jak dla mnie świetnie to zagrała i zrozpaczony Damian zakuty w kajdankach..fajny odc ;)
Bardzo realistycznie to wyglądało :) Ja przyznaję, że aż się popłakałam, wzruszający moment na maxa...
Mam pytanie... Matką Mariny i Magdaleny jest Mercedes, a ojcem jest... No właśnie kto? Gdzieś na necie wyczytałam, że Fulchencio (czy jak mu tam), ale nie chce mi się wierzyć, że co druga postać w telce ma jego DNA ;) Chociaż z drugiej strony to by tłumaczyło nienawiść i pogardę Mercedes do Niego - nie tylko to, że jest handlarzem żywym towarem... Wie ktoś coś?
Tak, ojcem dziewczyn jest Ariel, któremu Mercedes oddała Marine, aby się nią zaopiekował ;)