PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=677507}

Burza

La Tempestad
2013
7,1 1,2 tys. ocen
7,1 10 1 1246
Burza
powrót do forum serialu Burza

Wkurza mnie w niej najbardziej,zresztą w każdej innej też,że od początku wiadomo że ci dobrzy na
koniec będą ze sobą.Damian tu niezniszczalny,wszystko przeżyje,nikt nie potrafi go zabić.Jedynie
kogo lubię to Hernana,i Fulgencio,bo tylko dzięki nim coś się dzieje.A ta Mercedes tylko smuci,i do
tego ta stuknięta czarownica Euzebia czy jak ona tam ma.Mam nadzieje że ten serial w końcu się
rozkręci.!

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

A niedawno pisałeś że ci się podoba. A mówiłem że nic szczególnego. Kapitan jeszcze niedawno mówili że umierający nie wiadomo czy przeżyje i że trzeba mu zrobić operacje. A tu nagle obudził się i zdrowy jak ryba nawet już operacji nie potrzebuje eh.

P.s Jak czytałem końcówkę to myślałem, że napiszesz miałem nadzieje, że ten serial w końcu się skończy.

dominik1989

Z tą telą jest tak jak się czyta fabułe to wydaje się być całkiem spoko (bynajmniej ja tak miałam) potem pierwsze dziesięć odcinków jest nawet fajne, ale póżniej uchodzi powietrze.

ocenił(a) serial na 8
Diana33

Ja miałem tak samo,z opisu mówię całkiem fajna telka się zapowiada,później oglądając liczyłem że ten serial będzie się rozkręcał,bo niektóre odc.były całkiem spoko,ale wkurza mnie to ciągłe stękanie z miłości Mariny do Damiana,który jest jak ze stali i nie da się go uśmiercić.Jak na razie to akcja stoi w miejscu niestety.

ocenił(a) serial na 7
jazdowicz2666

No jak to w miejscu stoi. Przecież dzisiaj rów był Damiana hehe