PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469077}

Być człowiekiem

Being Human
2008 - 2013
7,1 2,7 tys. ocen
7,1 10 1 2734
Być człowiekiem
powrót do forum serialu Być człowiekiem

Gdybyście musieli żyć tak jak bohaterzy, to jaką postacią chcielibyście być? Osobiście uważam, że wilkołaki mają przechlapane. Wampiry jeszcze jako tako sobie radzą, ale muszą być cały czas na odwyku. Pozostaje Duch i uważam,, że tą postacią mógłbym być. A Wy?

ocenił(a) serial na 10
CamilloIpla

Tylko i wyłącznie wilkołak! Wampiry są ciotowate, a duchy na nic nie mają wpływu. Wilkołak to jedyna postać z literatury grozy, która do dzisiaj zachowała swoją tożsamość. Cała reszta się skomercjalizowała. I dlaczego ma przechlapane? Raz na miesiąc wilczuś ma cięższe dni - przecież każda kobieta to przeżywa:P. Ergo: versipelles, lykanthropoi, werewolves, jinrou, wilkołaki, tylko i wyłącznie:D

ocenił(a) serial na 6
CamilloIpla

Zgadza się z wypowiedzią wyżej że wilkołaki mają to coś lecz ja sama również wybrała bym ducha .... może i nie ma na co wpłynąć , chodź ten fakt jakoś do mnie nie przemawia ... nabierasz siły ? Ukazujesz się kiedy chcesz możesz rzucać czym chcesz a w dodatku nikt Cię nie skrzywdzi ... ;) Dla mnie duch rewelka , wampir zbyt obleciały a wilkołak zbyt straszny ;P

ocenił(a) serial na 6
CamilloIpla

Definitywnie wilkołak, chociażby dlatego, że ma najgorszą opinie. Wampiry zostały ujarzmione w książkach, filmach itd. Duch . . . nic do zarzucenia ale nie chciałabym być jednym ;p

ocenił(a) serial na 6
CamilloIpla

ja bym wybrał ducha :)

ocenił(a) serial na 10
CamilloIpla

zdecydowanie wampir :) fakt współczenośc zrobiła z nich straszne cipki, ale zawsze najbardziej oddziaływały na moją wyobraźnię :)

CamilloIpla

Jak miała bym wybierać to wilkołak ^^ choć wolała bym mieć takiego chłopak.